Rumeysaaaaaaaaaaaa ozlem5757_ benim de tansiyonum çıktı 35+1 im bende her hafta giderim muhtemelen kaç çıkıyor sizin en fazla ben ilaç başladım
Cano91 ozlem5757_ kızlar daha mı zor geçiyor bilmiyorum benimde kız ilk 3 ayda mide bulantısı ve uykuyla geçti benim
Cano91 ozlem5757_ benim yüksek de değil ama her hafta çağırıyor genede bir sıkıntım olmamasına rağmen gidiyorum her hafta
Cano91 ebruk1994 onda birşey olmayıp bunda neden böyle oldu acaba benim ilk hamileliğim ben acaba ondan mı kaynaklı diyordum da işte hepsi farklı oluyor galiba sağlıkla zamanında gelsinler
ebruk1994 Cano91 hiç bilemiyorum gerçekten her hamilelik farklıymış 3 haftam kaldı günleri sayıyorum Allah hepimize kolaylık versin
Cano91 Annekuzusu_Ayaz 38 hafta artık sona gelmişsiniz siz gelir inşaAllah sağlıkla gelsin de biran önce doğsun diye bakıyoruz tabi biz bebek te büyüdükçe zorlanıyoruz çünkü
Cano91 elfffffslu bende öyle bu da yorucu ama biraz evhamlı biriyim gitmezsem içim rahat etmez doktor da çağırıyor çünkü nst ye bağlıyor
Cano91 ebruk1994 takvime göre benimde 30 gün gözüküyor hayırlsıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah
Nuuur0 Cano91 çok ağır olmasa da yapmaya çalışıyorum arada. Hareketsiz kalmak istemiyorum hiç. Bu sefer çabuk şişiyorum ve sürekli yatasım geliyor.
Cano91 Nuuur0 evet bende yürüyüş yapmak plates yapmak çok istiyorum ama yapamıyorum şimdilik birde plates için kendim evde yapmam zor gibi yakınımda da hamileler için böyle bir alan yok