esn46kyy canım ben evden esortman takımımı giydim çıktım. Hastane de nts baglamadan önce değiş üstünü dediler elbise vardı yanımda önden ful düğmeli onu giydim. Çok pişman oldum öyle aldığıma alt üst ayrı bir sey almak gerek nts baglı kolumda suni sancı serum su geliyor sürekli alt ıslanıyor sürekli gel git muayene.. kadınlar hep bildigimiz lastikli namaz eteği giymiş koridorda yürümeye çıkıyon olmuyo egil kalk su geliyor elbise kısa rahatsız edici oluyo .. bana tüm gelen giden ebe neden etek getirmedin dedi etek giyilir raaht edersin elbise rahat olmaz dedi neyse koridor da eşimle yürürken bş teyze geldi etek verdi bana al git bak ıslanmış bu rahat edemiyon dedi odaya dönünce elbiseyi çıkardım eşortman üstünü giydim yattım hasta kilotlu ile zaten örtü yatakta var onu örttüm bacagına da kalkınca eteği giyip temiz yürüdüm.. ameliyat haneye giderken 8-9 cm dediler koştuk hasta bezi vardı altımda giderken üstümde kendi kıyafetim. Öyle önlük giyme yok ve ameliyat haneye çok soguk bir yer yaz bile olsa aman buz gibi. Neyse kimse önlük giymiyo öyle bir sey yok zaten o oda ile ameliyat hane aynı koridorda orda erkek vs tabancı yakını kimsenin yok orası aynı koridorda her yerde aynı . Odadan çıkıp gidiyon oraya yürümeye çıktığın eşinin oldugu yer koridor da kapı var onun arkasında yakınlar .. çıkınca da odaya temiz çantamda olan alt üst takım gecelik almıştım onu giydim temiz temiz yattım sonra . Odaya çıkınca zaten hersey geciyo normal doğumun güzelliği bu orda işte dantelli süslü de giyebilirsin artık iyisin ☺️ ben daha sade seyler aldım ama daha rahat ettim önü düğmeli emzirme ye uygun al ama takımını