Sulemrahkuzey Canlar 16 haftalık hamileyim ilk gebeliğimde genel olmuştum şimdi gittiğim doktorumun spinal yaptığını öğrendim genel pek yapmıyormuş kafamda bir sürü sorular var belki düşündüğümden daha rahat olacak biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum en çok korktuğum ya kalbim sıkışırsa ya nefes alamazsam paniklersem bide benim tansiyonum hep düşüktür ya o an daha da düşerse birde baş ağrısı bel ağrısı vs olursa geçmezse diye korkuyorum ya bebeğimle ilgilenemeyecek kadar kötü olursam 😔 biliyorum daha doğumuma çok var ama anca kendimi toplayıp motive olabilirim diye düşündüm o yüzden siz değerli annelerimizin tavsiyelerine ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim 💕💕
Asyaalpkerem Sulemrahkuzey bendede aynı sorun var ilk gebeliğim genel anestezi oldu arkadaşlarımın çoğu epidural oldu ve rahat geçirdiler baş ağrısı çeken olmuş bu bebeğimde doktor bana bırakacak sanırım bende kararsızım panik olurum diye korkuyorum
Nily Sulemrahkuzey yaa ayni dert bendede var kararsizim Hem bebegmn ilk anini cok gormek istiyorum Hemde cok korkuyorum. Kisiye gore degisiyor bu agrilar heralde bazisi cok rahat diyor bazisi korkutuyor😒 napcaZ bizzz
Tugbaumit Sulemrahkuzey ben spinal sezeryan la doğum yaptım başta çok panikledim sürekli konuştum dikkatimi başka şeylere verdim ama baş ağrısı çok şükür hiç yaşamadım bel ağrısı ilk 2-3 gün oldu sonra geçti bol sıvı tüketimi kahve ve yürüyüş ile hepsi geçiyor 5.gunumde evimi süpürdüm sildim yemeğimi yaptım bebeğimede bakabildim çok şükür içini ferah tut yavrunun dogdugu ana şahitlik etmek çok güzel bir duygu ♥️
Sulemrahkuzey Asyaalpkerem ay Allah’ım ya napıcaz böyle bilmiyorum bi yandan istiyorum bi yandan da endişelerim var en çokta bu baş ağrısı bel ağrısı olursa diye korkuyorum çünkü günlük yaşantımda bile baş ağrısına hiç dayanamıyorum 😔
denizefe bas agrısınyasamamak ıcın sekersız kahve ıceceksınız bana gunde uc bes bardak ıcmem gerektıgını soyledıler ılk emzırmenız herseyınız agırısız sızısız oluyor dort bes saat sonrasında hıssedıylrsunuz yvas yavas ılk agrıları hıssetmeden ıyı oluyor
Sulemrahkuzey denizefe ya bi akrabam ben kahve vs içtim benim baş ağrım kaldı diyor ya valla korkutuyor beni 😔
Burcu59 Nefesiniz kesilirse hava veriyorlar panik falan yaparsaniz ufak sakinlestirici veriyolar oldu ki yine aksi bi durum oldu uyutuyorlar isterseniz. Ama hic korkmayin zaten cok kisa sürüyo ve cok rahat geciyo. 3 kere oldum ve hic birinde agri falan kalmadi. Hatta ameliyat agrisi disinda hic agrim olmadi korkmayin hic. Bebeginizi gormenin keyfine varin😁
Yaceemm Bas ağrısı doktor iğneyi vururken hareket ederseniz oluyormuş. Miyelin kilifa zarar verince baş ağrısı yapiyormus sabit kalmaya çalışın. Tansiyonu ilaçla yulseltiyorlar. Ama verdikleri ilaçlar yüzünden ilk bi kaç saat emziremiyorsunuz bebeği. Arkadaşımin ameliyatta düştü tansiyonu emzirmesin ilaç verdik dediler. Ama doktorunuza tansiyon riskinizi söyleyin. Çünkü spinal anında tansiyonunuz düşerse paniklerseniz bile genele geçmiyorlar. Aradasimin dogumunda oyle oldu en azindan.Tansiyonunuz düşmezse çok panilediginizde genel aneztezi verirler zaten. Ama panikleyecek birşey Yok aslında ben spinal oldum çok rahattım. Ameliyat sonrası baş ağrısı yaşamadım hiç doğumda da panikleme dim sakinleştirici verebilirler doğum öncesi konusursaniz
Sulemrahkuzey Yaceemm ay inşallah dediğin gibi rahat olur canım söylediklerini doktorumlada konuşacam çok teşekkür ederim ☺️
denizefe valla ben sezeryandan ckdım uc saat sonra falan dedım cıkarkn sondayı ben yurucem ılk kalkısım cok zordu ama sankı krnm dusecekmıs gb hıssetmıstım ıcı bos bır karın 😂 sonra dvrları tuta tuta gttım tuvalete once bı çişimi yaptım sonra korıdora cıktım gelmeyın yanıma dedım herkesede eakm arkdan takıp ettı saadece basın falan doner dıye yurumezsenız gazınızı cıkramazsınız saat bası gaz yaptınmı dıye gelıp soruyolar cunku 😂 sonrası zaten allaha emanet herkesı gnderdık esımle gece yalnz kaldk bebeyle 😂😂 en son ben uyuyordum esım alms kodırdorda omzuna gezdırıyordu uyusun dıye 😂😂🤗 ne baş agrısı ne bel agrısı hıc bıse aklınıza gelmıyo dogurduktan sorna hıc merak etmeyın guzel anlar dusunun mis kokulrını dusunun dort sene gectı oglum dogalı hala degısmedı o ilk kokusu 🙏
Sulemrahkuzey Tugbaumit darısı başıma inşallah tek korkum ağrım falan olmasın başka bişe istemiyorum 🙏🏻🙏🏻💕💕
Erenreyyan [bilinmeyen] peki ameliyatınız nasıl geçti tansiyon ,panik ,acı hissetme durumu 🙄 en büyük korkum ameliyat sırasında hissetmek birde o belden yapılan iğne 😢
Sulemrahkuzey [bilinmeyen] Allah’tan acı eşiğim düşük değil ilk sezaryende bile baya baya yürüdüm işimi yaptım dayanıklıyım o konuda tek sevmediğim şey baş ağrısı asla tahammülüm yok 😔 inşallah ağrısız atlatırım bende 💕💕