Esiniydin Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim 4 aylık kızım var emziriyorum ve hamile kaldım tekrardan benim gibi olupta emzirenler varmı acaba ikilemde kaldım doktora 1 hafta sonra gidicem yardımcı olurmusunuz 🥰
Nazyapiyo_ya Esiniydin kesinlikle emzirmeye devam etttt 3 dr la bide çocuk hemşiresiyle konustum hepsi emzirmeye devam et dedi sende emzirmeye devam et
Fatmapekesen Esiniydin aynj benjm gibj olmussunuz Bende 4 aylıkken kızıma hamile kaldim ve 7 aya kadar emzirdim sonrası zaten süt tadi değişiyor bebek istesede alamıyor alana kadar emzirin sizin ne kadar emer bilmiyorum ama yinede doktora sormanıza fayda var 😊
Gulll333 Esiniydin benim doktorumda bana emzirebilirsin diyordu ben iki ay gebeyken emzirdim sonra oğlum içmemeye başladı şimdi 11 aylık aptamil içiyor toplamda sekiz ay içti sütümü
Mlkysf Esiniydin arkadaşımda emzirirken hamile kalmisti emzirmeye devam et bir zararı yok zaten zaman geçtikçe sütün tadı değişecek bebek kendisi birakcak demisti 3 ay kadar emzirdi gerçekten bebek kendisi bıraktı sanırım sütun tadı ekşimsi gibi oluyormuş doktoru öyle dedi diye hatırlıyorum