Gamze612 Kizlar ufaktan canta hazirlamaya basladim ama nerden lohusa seti alicam bilemedim.. alisverise cikamam erken dogum riskim var evde yatiyorum.. netten nerelere bakabilirim? Sezeryan yapan arkadaslar elbise mi alt ust takim mi tercih ettiler? Bir de terlik ve tac nerden alabilirim? 😊😊😊
Ayes34ro Gamze612 lohusasepeti.com u önerebilirim. Bende yurt dışında yaşıyorum oradan sipariş verdim kaliteli çok güzel gördüğün şey geliyor direk ve pijamanın penye kalitesi çok güzel.
sydv Gamze612 lohusacenneti var ordan almayı düşünüyorum bedeni kalmamış 15 inde gelcekmiş bulunduğum yerdekiler çok uçuk fiyatlar veriyorlar net çok ucuz geldi lohusasepeti de güzel diyorlar
Tomrisinizi Gamze612 instagramda missdunyalissa var bi bakın isterseniz modelleri fena degl fiyatlarda uygun 🤗
Gamze612 Ayes34ro kadim gibi dogumum olucak.. sabahligi zaten uzun kollu alicam ama pijama ustu de uzun kollu mu olmali, kisa kollu mu🤔
sydv Tomrisinizi bazılarının whatzapptan yardımı oluyor boy kilonuzu falan söylüyorsunuz tahmini söylüyorlar ya da önceden alıp değişim yapılacak beden konusu biraz sıkıntılı ☺️ Doğumdan sonra kaç kilo oluruz o da belli değil
Ayes34ro Gamze612 benimde doğumum o zamanlarda ben sabahlıklı takım uzun kollu aldım yanlız benim olduğum yer çok fazla soğuk oluyor eğer istanbulda iseniz kısa kollu tercih ederdim ben sanırım 😊