bebisveannesiiii Kızlar ilk gebeliğim az önce lavaboya gittim iç çamaşırım biraz ıslanmış acaba doğum belirtisi mi çok korkuyorum su gelmesi böyle mi oluyor sancım falan da yok
Deletedmom_35 bebisveannesiiii bilmeden idrar kaçırmışsin belki olamaz mı ☺️ benim suyum gelmedi hiç ama okuduğum yorumlarda birden geliyormuş anliyormussun yani diye biliyorum
Gorkemm bebisveannesiiii eczane de turnusol ped mi ne varmış bende adını tam bilmiyorum ama su mu idrar mı anlıyormuş renk değiştiriyorsa suyunmuş hastaneye gidersin hemen denestersen
Tazeanne0134 bebisveannesiiii idrardır canım o suyun gelse bilmeme ihtimalin olamaz işiyormuş gibi oluyorsun ama tutamıyorsun 😂
Zeyneppera0 bebisveannesiiii ben de aynı şeyi yaşıyorum hafif bel agrımda var 37 haftalık benim de bebeğim. Suyunumuz damla damla geliyo olabilirmiş 🐣
bebisveannesiiii Deletedmom_35 idrar değildi eminim normalde öyle bir durum olmaz su muydu ondan da emin değilim henüz bişey olmadı umarım zamanında gelir evlatlarımız hayırlısıyla
Deletedmom_35 bebisveannesiiii amin inşallah canım benim suyum gelmedi doğum esnasında patlattılar o yüzden bilgim yok ☺️
Nur-01-35 Bende de oluyor sürekli ya ayakta dururken felan böyle bir anda sıvı geldiğini hissediyorum gidip komple üstümü degistiykrum bazen banyo.doktor amniyotik sıvı norml diyor ama bu meden geliyor anlamadim
Deletedmom_35 Sinemmmmm58 hiçbir bilgim yok canım benim suyum gelmedi doğum esnasında patlattılar fikrim yok 🤷🏻♀️😅☺️
bebisveannesiiii Zeyneppera0 benimde çok bel ve sırt ağrım var doğum yakın ondan heralde oturup kalkmakta zorlanıyorum artık 😕
Tubis33 Benim suyum gelmişti doğumdan önce ,sırılsıklam olmuştu ve sık sık geliyordu durmadan ,eğer devamı gelirse doktora git bence 😌 suyun geldikten sonra sancılarında başlar zaten
bebisveannesiiii Tubis33 yalancı sancılarım var bu ara ama düzenli değil haftaya kontrolüm var bakalım o zamana kadar gelmezse 😄