melikedelibas Kızlar normal bi sekilde adet olup sonra hamile oldugunu ogrenen oldu mu yerlesme kanamasından bahsetmiyorum
iki_tospik_annesii melikedelibas Canım benim annemin 4 çoçuğu var her hamileliğinde 4 ay boyunca adet oluyormuş Hemde parça parça et gidiyormuş. Hiç birimize birşey olmamış 😁normal adet gören insanlar da war Hamileyken.
Cscn melikedelibas ben ✋ şöyle söyleyeyim hamile kalmışım 1 hafta sonra normal adet tarihimdi ve bildiğin normal şekilde adetimi oldum bitti bir sonraki adetim geciktiğinde öğrendim ben.
benimmdunyamm melikedelibas ben adet oldum ama adetim 7 gün sürerdi 5 gün sürdü şaşırmıştım ama hiç koydurmadim diğer adeti bekledim ama.o süre zarfında belim göğüslerim şişti mide bulantım vardı hiç kondurmadim eşim illa test yap dedi yaptım hamileymisim üstüne görmüşüm
Fdmeyll melikedelibas bende ikinci hamileliğimde yaşadım kızım 6 aylıktı normal adet günümde adet oldum adetim normalde de uzun sürmez üç dört gün normal kanama şeklinde geldi daha sonra diğer adetim gecikince test yaptık hamile çıktım doktora gittik 8+4 idi kocaman bebek olmuş artık son adet tarihe göre değilde ultrasona göre ayarladı doktor üstüne görme olmuş dedi
melikedelibas @iki_tospik_annesii Ya adetim yeni bitti ama kokudan tiksindim gozlerim karariyor otururken uyuyorum resmen acaba mı dedim ama olmaz dedim sonradan bildigin adet oldum yani dediginiz gibi parca parca dustu 🤣
melikedelibas @iki_tospik_annesii Yok değilim canım 2 ay önce kimyasal gecirdim insallah en kısa zamanda olurum 10 aydır ugrasiyorum 🤗
iki_tospik_annesii melikedelibas Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🌸rabbim kucağını boş bırakmasın 🙏🌸
Seymaaogretmenn12 Ben yaşadım bu yüzden hamileliğimi 2. Ayda öğrendim 🙈 Adetim tam zamanında normal kanama şeklinde 6 gün boyunca geldi ve zamanında bitti ama ben adetten önce hamile kalmışım 🤭
Dcl027 Seymaaogretmenn12 o nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum yumurta döllendilyse nasıl adet olunuyor
melikedelibas @Seymaaogretmenn12 Bir dahaki adet tarihinizde mi ögrendiniz hamile kaldiginizi ogrendiginizde ne kadarlikti valla ilk defa boyle oluyorum 🤣
Seymaaogretmenn12 melikedelibas evet bir dahaki adet tarihimde öğrendim 🤭 ben bebiş 3-4 haftalık diye tahmin ediyorken 7 haftalık olduğunu öğrendim 🙈
Seymaaogretmenn12 Dcl027 Bende bilmiyorum açıkcası net bir açıklama alamadım doktorlardan sadece üstüne görme denen bir olay yaşadığımı biliyorum
brudi benimmdunyamm benimde. Beta 47 lerde idi kanama olduğu gün 3 gün kanama sürdü ama hala rahmim şiş haftaya bı daha kan vericem hala hamile olabilir miyim acaba ? Eğer öyleyse kötü çünkü üzüntüden alkol almıştım
benimmdunyamm Dcl027 5 gün adet oldum son günler kahverengimsi geldi ama hiç kondurmadim çünkü bebeğimiz olmuyordu Allah’ım nasıp etti şükür