Dekrsz Merhabalar transferimin 10.günü beta hcg 104 çıktı :) Çift embiriyo transferi olmuştum fakat bu değer düşük mü değil mi anlayamadım sizce nasıl ? Biliyorum 12. Güne göre değerlendirmek lazım ama sizlerin nasıldı :)
Sehrbnon12 Dekrsz banada 2 adet dondurulmuş 5 gün embriyosu transfer edildi 12.gün 350 2 gun sonra tekrar yaptıgımda 795 idi ben tek sanıyordum ama ikizlermişş şuan 9 haftaya girdik sanada hayırlı olsun canım benim 😘😘
TazeAnne06 Dekrsz dondurulmuş çift embriyo transferi ile 9. Gün de ilk kan sonucum 79,80 di şuan 26+4 günlük olduk ikizlerimle 💙💙 kan değerinden ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor 2 gün sonra artması dileğimle 🤲❤️
Gzm-- Dekrsz degerin yuksekliginin dusuklugunun bir anlami yok.5 ustuyse gebelik var demektir.ben gebeligimi 10.gunde 29la ogrendim.onemli olan 2gunde en az 2 katina cikmis olmasi.
Dekrsz Sehrbnon12 benim 10. Gün 104 çıktı bakalım yarın ne çıkıcak. İlk transferimde 330 çıkmıştı 11. Gün. Bu 10gün 104 çıkınca modum düştü
Sehrbnon12 Dekrsz canım inan bana senin ki 12 gun 400 falan cıkar daha 10 gun yani benimki 350 cıkmıstı 12 gun dedim ya ikizlere hamileyim şuan öyle deme betaya bakma yani artış önemli
Dekrsz Sehrbnon12 12. Gün tekrar kn verdim 207.8 çıktı sanki artış az ilerliyor gibi tam 2 katı olmş ama 2 katını geçmemiş de
Sehrbnon12 Dekrsz canım 2 gun sonra tekrar kan ver bisey olmaz artması iyi guzel yani süper canını sıkma
Ucarbabyy Dekrsz Düşük çıkıp yavaş ilerleyebilir.Benim iki embriyo değildi ama düşüktü yavaş ilerledi. Bazen olabiliyormuş rahat ol ikiye katlaması önemli.Kese önemli inşallah olur rahat ol başka bir hastanede de yaptır aynı gün karşılaştırırsın kitlerde yanlışlık olabilir bazen