Canselly Canım benim hiç yoktu şuan 18+5 yeni başladı kişiden kişiye değişebiliyor o bir sorun yok yani
Oznur663 Canselly Canselly bende endişe ettim canım çok teşekkür ederim ya işte ister istemez insan düşünüyor
Eylul2019 Askiletotomsu bu nasil bir yorum ya.niye hosuna gitsin hassas olmasi.belliki bebegine biseymi oldu diye korkuyor.hicmi hamilelik yasamadinjz,,hic mi endiselenmediniz?tobe tobe yaa
Canselly Askiletotomsu ne saçma bir yorum ne kadar cahilce bir düşünce kız belirtinin birden ortadan kalktığını sorun olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor
Oznur663 Askiletotomsu gerçekten ne saçma bir yorum bu ya bebeğim iyi mi bişey oldu mu diye endişe ediyorum bilgili annelerden bilgi almak istiyorum Allah’ım sabır ya
tazemomm16 Askiletotomsu boş yapma ya asıl dediğinle ne alakası var hormonlarım tavan bak çekil git görmesin gözlerim yorumunu gahxhsh
Oznur663 Eylul2019 maalesef böyle insanlar çok ikinci gebeliğim diğeri düşük oldu korkuyorum ister istemez
Canselly Oznur663 ben günde kaç kere neleri kuruyorum kafamda bir bilsen düşünmemek gerekiyor çok iyi düşünelim iyi olsun 🥰
Deletedmom_12 Oznur663 canım endisélenme bende de öyle bi gidiyor bi geiyor normal rabbim sana bagışlasın.
Tuba2949 Oznur663 9 haftalık hamileyim bu hafta benimde geçti, dayanılması ama geçince bende bi panik oldum. Demekki normalmiş 🥰