Makskala İki aylık bebeğim var kolik ve aşırı gazlı ve uyumuyor Bu kolyeler iyi geliyormuş diye duydum doğru mu acaba kullananlar var mı. İşe yarıyor mu gerçekten
papatyasever34 Makskala benimkide aynı bende almayi dusundum bir arkadaşımda gördüm sordum hiç bir işe yaramıyor dediği için almadim
eslem06_ Makskala kehribar kolyeyi bende almayı düşünüyorum bu bebeğim için ama bir arkadaşım kiraz çekirdeği bel kemeri kullanmış şimdi bana verdi nasipse ben kullanıcam çok faydasını görmüş
Dark Makskala ben bu kolye ile ilgili olarak bir doktor yorumu gördüm. Önermiyor. Sürekli sakinleştirici ya da ağrı kesici almak gibi birşey olarak goruyor
ilkbebekim Makskala biz kullandık kolik, diş çıkarması hepsinde gayet işe yarıyor. Ayda bir falan çıkarıp toprağa gömüyoruz 10 15 dakika sonra çıkarıp yıkıyoruz tekrar takıyoruz ben etkisine inanıyorum
HavvaZ papatyasever34 bence o arkadaşın ile alakalı benim çevremde birçok kişi var hiç olumsuz yanıt almadım. Bende almayı düşünüyorum bebeğime
[silindi] Makskala hic onermiyorlar kopma tikinma vs gibi durumlar icin ve bilimsel olarak hic bir kaniti yokmus ise yaradiga dair bende almayi dusunuyodum ogrenince almicam
Makskala [silindi] aaaa demekki öyle iyi geldiğine inandığın için iyi geliyor olabilir bende pek inanmadım