VeraRi19 winterwitch İki isim konulunca biri ölmüş oluyor hep biri kullanılıyor gibi geliyor bu yüzden koymak istemiyorum🥲
VeraRi19 nonparisienne Maya çok istiyorum ama dalga geçilir diyorlar onu düşününce vazgeçecek gibi oluyorum😬
Nskyhn VeraRi19 ben öğretmenim size tavsiyem dalga geçilecek isim koymayın. Sınıfta öyle muhabbetler oluyor ki 🙄 insan üzülüyor onun ilerideki durumunu düşünün. Maya ile kesin dalga geçerler güzel ama çocuklar bilmez.
Nskyhn VeraRi19 Eva kağıdı diye bir etkinlik yaptığımız kağıt türü var anaokulunda ve ilkokulunda kullandığımız. Ama çocukların ona takılı kalacağını sanmıyorum 🙈 Ve Eva güzel bir isim 🤌
Nskyhn Nskyhn yani şöyle küçük çocuklar Eva kağıdının ne olduğunu bilmezler öğretmenler bilir ama çocuk mayayi evde duyduğu için aşina olur. Eva dalga geçilecek bir isim değil merak etmeyin VeraRi19
VeraRi19 Bayancorek Benim aklıma hiç gelmiyor o,ama aklına gelebilecek olanlardan dolayı koyamicam ismi sanırım😬
Gzm-- Bana kalirsa uzgunum ama 2 isim de anlamsiz geldi.tabi tercih zevk meselesi.anlami hoş,soyleyisi guzel isimleri dusunun derim.
VeraRi19 Gzm-- Zevk meselesi tabi ki,herkesin aynı anda aynı isimleri beğenmesi mümkün değil zaten🤷🏻♀️ Fikir ayrılıkları olabilir