Busraaltsoy Sevilgokcen 61 kilo ile hamile kaldım şu an 60 kilo kilo almadim kusuyorum surekli yediğimide kusuyorum ondan kilo alamadım heralde😂😁ama şiştim 35+5
esn46kyy Sevilgokcen 46 kilo ile hamile kaldım 33+2 yım ve 60 oldum 😭 Psikolojim bozuldu dün 3 saat ağladım ben çok kiloluyum diye 🥺😑
EssoSavve Luckyy en son kontrolünüzde kaç haftalık olduğunuzu ve bebeğin kilosunu hatırlıyor musunuz. Maşallah bebeğinizin kilosu iyi durumda. Ben kontrolüme 33+4 te gittim 2206 dedi şuan 34+5 haftalığız doğuma 22 gün var daha o kadar zamanda 3 kg üstüne çıkar mı acaba bebeğim çok merak ediyorum gerçi aynı olmuyor ama aşağı yukarı kendimi rahatlatabilirim
Ruyahilal Tugcaduman o zaman zayıfsınız normalde çünkü ben 27. Haftamdayım 167 boyla 82 kilo yum 11 kilo aldım kıyametler kopuyor hastanede her tartıya çıktığımda 🙈
yarenaygk34 20 li haftalara kadar hiç kilo almadım 34 deyim 10 kilo almışım doğuma kadar daha almak istemiyorum zaten kilolu hamile kalmıştım
Canpolat Sbm050421 günümüz de aynı durumumuz da 😀 gidip gelip çağla salatalık v.s yiyorum domates doğrayıp yiyorum farklı şeyler sırf ekmek falan yememek için 😀 tutamıyorum her saat aç gibiyim
Sbm050421 Canpolat valla bende bugün artık bi dur dedim kendime ya 😅 bütün gün sağlıklı ve dengeli beslendim bakalım inşallah devamı gelebilir 🙄
Canpolat Sbm050421 sırf o yüzden ağzıma hep sebze meyve atıyorum ki ya yanlış şeyler yemiyim biran gözüm görmüyor sonra 😀😀😀
Hafize3536 Ben 32 haftalık 13 klo aldım hayatta klo alamayan biriydim şua. Son hızla klo almaya devam ediuorum çünkü doymuyorum🤣🤣 ama klo verebilecek bir bünyeye sahibim ondan sıkıntı yapmıyorum kloyu düşünmüyorum bebeğim sağlıkla gelsinde🙏🏻🥰 inşallah