Glsh14 Sabah uyandığımda icinden ip gibi bisey geldi baktim ki kahverengi koyu kalin bi akinti gelmis.buraya resim olarakta attim herkes nişan oldugunu soylemisti.daha sonra gonderim silindi oyle resimler paylasmak yasakmis. doktorum boyle akintilar normal gebelikte degisebilir dedi ama yinede icim rahat etmedi.bugunde gun boyunca tuvalete girip biraz ikinma istegi olustugunda parmak gibi kalin akintilar geliyor.birazdan baska bi hastneye acile gidicem ama basina boyle bisey gelen var mi?sizce nişan mi bu sekilde dogum baslar mi?henuz 32+6 haftaligiz cok tedirginim.bu zamana kadar hep korunmali iliski yasadik ama son iki sefer korunmasiz iliski yasadik bu mu tetikledi acaba
minikportakal Glsh14 canım benimle aynı haftadasın sen aynı gündeyiz yani benim bi cm açıklığım var geçen afedersin büyük tuvaletimi yapmaya çalışırken böyle lekeler geldi benden de zorladığım için dedim bende
Glsh14 minikportakal ben hic zorlanmadim canim sabah uyandigimda idrarimi yapmak icin kalkmistim boyle biseyle karsilastim.doktorumda bayram bayram hastaneye mi gelmek istemedi anlamadim a bana hic normal biseymis gibi gelmedi
minikportakal Glsh14 bencede normal değil canım bende kaşık agrısıyla gittigimde öğrendim açıklığım olduğunu mutlaka git baksınlar su içmeyle alakası olduğunu düşünmüyorum ben için rahat eder inşAllah bişey yoktur bebiş iyidir 🤲
Glsh14 minikportakal bebegimde cok kasilip toplaniyor geceden beri ara ara adet sancisi gibi agrilarimda oluyor.hareketlerini hissediyorum ama insallah iyidir.bize dua et olur mu?🙏🏻
minikportakal Glsh14 ederim tabi Allahım şu gümlerde sağ saglim zamanımız dolunca kucagımza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲
Vera2018 Glsh14 ağrılarınızi takip edin gerekirse not edin, düzenli ve artarak geliyorsa doğum sancısı olabilir. Karnınız gerilip yumusuyorsa da dikkat edin. Bütün belirtileri takip edin, sonra hastaneye gidin doğumunuz başlamış olabilir.
Glsh14 Vera2018 karnim cok kasilip toplaniyor zaten sabahtan beri.simdi yoldyaim hastaneye gidiyoruz.bebegim daha kucuk cigerleri gelismemistir solunum skntisi yasar Allah korusun o yuzden riske atmak istemiyorum
Glsh14 minikportakal simdi ciktim doktordan cok sukur hersey cok guzel cikti.dun gece korunmasiz bi iliski yasamistik o yuzden olmus doktor iliskiyi yasakladi canim