620033 20 haftalık hamilelikte ne gibi değişimler oldu arkadaşlar bir anda kilo alımı oluyor mu ? Ben bir anda kilo almaya başladım bu normal mi ?
Kbrkrt 620033 gebelik şekeri olabilir benim ilknkızımda vardı bir ayda 7 kilo almıştım son 4 ay diyet spor ile verdim kiloları şimdi 23. Haftadayım 20 den sonra 4 kilo almışım🤦♀️ Yine çıkıcak sanırım. Dikkat etmek lazım eğer başka çocuğunuz yoksa dengeli güzel beslenin yemeklerinizi az yağ ile kendiniz yapın salata ağırlıklı beslenip yürüyüş yapın benim kızım 2 buçuk yaşında bütün gün peşinde koşmaktan yürüyüşe halim kalmıyor
Brckose61 620033 ben de 20+0 im bu hafta agirlasti hareketlerim .Ve hızlı kilo aldım bir an da inanılmaz iştahım acildi
tupbebekannesi123 620033 öyle çok kilo almadım toplam 2,5 kilo ama bu hafta göbeğim birden çıktı belirginleşti
Sbm050421 620033 ahh ahh çok normal galiba bilmiyorum 21+3 üm bir anda 4 kg aldım kafayı yicem , ağzımı bantlayıp ölümüne yürüyüş yapmam lazım , karbonhidratı ağzıma sürmemem lazım aşırı sinirlerim bozuk
Deletedmom70006 Ben de son haftalarda 3 kilo aldım. 16 ya kadar almamıştım.Dikkat etmeye başladım yemeği, meyveyi geçe bırakmıyorum tatlı pek yemiyorum.
busraeylull Bende 21+2 oldum son iki haftadır bende hızlı kilo aldığımı gordum 20 haftaya girmeden bir kac gun önce 74 kg dum bu sabah baktim 77 olmusum doktoruma sordum normal dedi ama dikkat edin dedi bu aralar gerçekten çok fazla iştahım açıldı dikkat etmeliyiz saglikli bi dogum icin😍
620033 Brckose61 Bende 20+1 günlük hamileyim bir anda kilo aldım bu durumdan çok rahatsız oluyorum çünkü boyum kısa olduğu için
620033 tupbebekannesi123 Benim de öyle 19 haftalık olduğum zamanlarda bile göbeğim neredeyse belli değildi ama şimdi belli oluyor
Naz0123 Benim 2. Gebeliğim . İlkinde 11 kg almıştım Bunda 19 .haftadayim daha hiç almadım .inşallah çok almam 😄
Gamze251 Kızlar merhaba ben de 19 haftalık ikiz gebeyim 4 kilo aldım ama boyum kısa olduğu için hemen belli ettim kilomu. Kızlar bisey soracagim ben hala hissetmiyorum hareketlerini bazen karınca yürüyor gibi bir his oluyor sonra geciyor. Siz ne zaman hissettiniz ilk