gizeMutlu valla demi ağzından bal damlıyor Rabbim dua kapını açık tutmuşturda kabul olur inşallah sağlıkla gelsinler
gizeMutlu kız doğum yapınca rahatlıyorsun gerçekten azda olsa ama ne zaman ki ellenip ayaklanıyorlar 1 dk oturamıyorsun sana bayramın 1.günü yaşadığım olayı anlatayım benim anneannemgille kaynanamlar yakın sayılır 2.günü eşimin kuzenleri vs gelecek diye oraya gidemem düşüncesi ile gittik geldik tam evin önüne geldik elimi bırakıp koşmaya başladı ona da kaynanamgilin evinin önü de çok işlek bi yol neyse ve yokuş inan bi koştu bende peşinden e mecburum neyse ordan aldım tam bahçe kapısını açacam bi daha elimden kaçtı bu sefer de öbür taraftaki yola koşturdu inanır mısın asla karnındakini düşünemiyorsun o an neyse kucağıma aldım bahçeye kapattım evde de masaların üstünde tv ünitesinin üstünde koltukların tepesinde vs bi gör nerde tehlikeli iş var orda ay şimdiki aklım olsa oğlum 8-10 aylıkken falan yapardım bu çocuğu ya da 4-5 yaş ara ile ama eşimle dedik ki araların da yaş olmasın beraber büyüsünler biz ilk istediğimiz de oğlum daha 14 aylıktı o zaman hamile kalsaydım şimdiye 4-5 aylık olacaktı ama Rabbim’in takdiri işte çok şükür istedik verdi ama bu kadar zor olacağını bilemedim