gizeMutlu Bsraermis8 ayy inşallah kendi sancın olur ihtiyaç kalmaz canım bol bol gelmesi için hareket yap diğer türlü zor oluyor diyorlar 🙏🏻
gizeMutlu Tazeanne0134 inşallah canım şükür son aya kadar gene iyiydim ama bu son günler zorluyor az kaldı kucağa almaya 🙏🏻🤱🏻🥹
Tazeanne0134 gizeMutlu aynen bende öyleyim son 1 aydır baya zor ya 24 günüm kaldı eğer önce gelmezse senin kız mı erkek mi kaçıncı gebeliğin
gizeMutlu Eelliiffnnuurr normal doğum için bekletiyorlar galiba son çare sezaryene alıyorlar canım devlette inşallah kendi sancınla normal gelsin bir avazda kurtarsın 🤰🏻🙏🏻🤱🏻
Nealakasivarrr gizeMutlu SOOOOOOONN 21 DİYORRRRR Heyecan dorukta… 2. Bebeğim. Veee kendimi temizliğe adadım bu son günlerde 😁😁
gizeMutlu Nealakasivarrr bizdede son 18 diyor hiç gelmeye niyeti yok canım bugün sabahtan beri yürüyorum üstelik kaplumbağa gibi🐢 ayaklar şiş göbek malum 😂insanlar acıyan gözlerle bakıyorlar yükümden dolayı ama beyefendinin umrunda değil 😂😂
gizeMutlu Ygmrmkgn ona bile razıyım canım 😂valla bende taşıyacak ayaklar kalmadı utanmasam yuvarlanıp devam edicem hayatıma 😂😂
gizeMutlu Ygmrmkgn sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bu arada evladınla sana Allah 🙏🏻🤱🏻Bahtı açık olsun 🙏🏻🙏🏻
gizeMutlu anonimgelin 😂😂desene meğer geleceği yok sadece stres yaşatıyor annesine çok çekicez gümbür gümbür geliyorlar 🥲😂
Eelliiffnnuurr anonimgelin bende ya 32 ya da 34 te aynımşekilde bi gece kaldım hastanede. Erken olmasın derken sonuna kadar geldik
gizeMutlu Tazeanne0134 ilk gebelik canım erkek benimki acaba yönü mü şaşırdı benimki ağzımdan çıkacak gibi yok hala böbreğimle aşk yaşıyor bir gıdım yer değiştirme yok 😂😂👼🏻
gizeMutlu Mrwtlg sağlıkla gelsin inşallah annesi kucağına alınca tüm bu ağrılarımız bitiyormuş doğuran annelerden duydum hep yaşayınca anlıycaz 🫶🤱🏻
Nealakasivarrr gizeMutlu oğlum son 1 gün kala gelmişti 😁 şimdiki kız merak ve heyecanla bekliyorum ne zaman gelicek diye … Yalnız sanırım karnım aşağı inmeye başladı
Tazeanne0134 gizeMutlu 😂😂😂 kaç haftalık hamileydin canım hafta ilerledikçe öyle oluyor kız ben 36+4 haftalık hamileyim bi hareket ediyor mideme mideme baskı uyguluyor kız bi gör 😂 ay bi doğsaydı