gizeMutlu sana bişe diyim mi hayatında yaşadığın yaşayacağın en güzel anlardan 1 tanesi olacak emin olabilirsin düşünsene canından kanından bi parça ben hep derim evlat senin dışarı da atan kalbin diye gerçekten de öyle varlığı ile mutlu olduğun 🥳 hastalığı ile dünyaları başına yıkılmış gibi hissettiğin küçücük bi gülümsemesi ile dünyaları vermişler kadar çok mutlu olduğun ne bilim daha bi sürü güzel şey işte hatta sana şöyle bişe anlatayım ben kasım aralık ayında Adana’ya annemlerin yanına geldim gittim normalde İstanbul’da yaşıyorum ben neyse aralıkta hamileliğimin 4.ayını bitirmiştim neyse evime vardım oğlum çok hasta oldu hava değişimi vs derken 10 gün boyunca asla doğru düzgün dinlenme uyku vs yok bide ben biontech 3.dozu oldum ama beni nasıl kötü yaptı baş ağrısı mide bulantısı kusma halsizlik vs derken baya kötü oldum ama asla kendimi düşünme şeyim olmadı oğlum uyudukça ben uyudum vs hatta bana hamileyken aşı olma bebeğini kaybedersin vs dediler dedim ki onlara ne olursa olsun yaptıracam benim bakmakla yükümlü olduğum bi oğlum daha var çok şükür bi sorun yaşamadım başta yazdığım şeyler dışında diyorum ya annelik babalık asla anlatmak ile anlaşılacak bişe değil hani derler ya anneler anne olunca anlarsın diye gerçekten öyle insan anne olunca annesini daha iyi anlıyor her konuda ben uykuyu çok severim ama anne olduktan sonra doğru düzgün hiç uyumuyorum desem yeridir velhasılı kelam böyle işte canım ama inan hissediyorsun o annelik duygusunu ben hep derdim nasıl tutacam nasıl giydirecem vs derken anne olunca kucağına alınca sanki daha önce defalarca yapmışsın gibi oluyor inan