gizeMutlu Uygulamada kalan gün sayısı doğru çıkan var mı? Benim son 19 gösteriyor ayaklarım şiş mor gibi ama bebek hala aynı yerinde doğuracak gibi değilim sürünüyorum valla🥹🤦🏻♀️🤰🏻Erkek bebek bu arada son güne kadar bekler mi 👼🏻
RaYaRY gizeMutlu Sevgili kaynanacigim son güne kadar bekler dedi bende ilk ondan duydum ama çevremde doğum yapanlar için tam tersi bence
hunilimom gizeMutlu kızım haftasını da geçmişti 😂 kız erkek fark etmiyor canım ne zmaan isterse o zman geliyorlar
Bsraermis8 RaYaRY yalan hurafe onlar . Benimde kız bebek erken gelcek dedi güya. Ama 6 gün kaldı gelmiyo bacım .
gizeMutlu hunilimom uygulamada son 19 yazıyor ama doktorum 31 mayısa kadar bekleriz diyor 🥹ayaklarım şiş ve mor tuz yememe rağmen kaldırıyorumda neden bilmiyorum etrafımdakiler yakın doğum diyorlar 🤰🏻
hunilimom gizeMutlu benim doktorum da 41 e kadar beklemişti ne kadar tuz yemesen de ister istemez bir ödem oluyor
gizeMutlu hunilimom uygulamaya göre benim 20 Mayıs son olmasına rağmen 31 Mayıs demesi şaşırttı doktorumun uygulama 41 hafta olarak hesaplamıyor mu acaba ondan dolayı kafam karıştı biraz 🤷🏻♀️
hunilimom gizeMutlu 40 hafta hesaplıyor canım benim 1 Haziran di uygulamada ama 10 Haziran da doğdu kızım
gizeMutlu kuzeymomss valla canım yürüsemde ayaklar şiş mor yürümesemde kaldırıyorum rengi düzeliyor kendimi tanıyamıyorum 🤦🏻♀️Ayaklarım küçüktü benim şimdi tombik bir tospağa her biri 🐢
Suleermz gizeMutlu bizim şuan 14 kaldı ama dün 2cm açıklık vardı sancılarım çıktı elimiz kulağımızda bekliyoruz şimdi kız bizimki 😇
gizeMutlu Suleermz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah canım bir avazda kurtarsın 🤰🏻🤱🏻🙏🏻🥹