Buraya pozitif doğum hikayesi yazmayı çok isterdim ama olmadı maalesef 🙄
Cuma sabahı kontrole diye gittik ilk nstye girdim bebiş hareket etmedi ilk nstde az az sancımda cıkıyodu sonra doktora gittik nstye bidaha gönderdi yine böyle olursa yatışını yaparım plasentanda yaşlanmaya başlamış 2 cmde açıklığın var dedi ikinci nstde düzenli sancım çıkmaya başlamış yatışını yapıyorum suni verelim dedi alel acele yatışım yapıldı ve suniye başladık saat 11 de ilklerde bişey hissetmedim ve beni açıklık için muayeneye aldılar ve doktor muayene edeyim derken suyumu patlattı 2 cm açıklığım devam ediyordu bana sakın ıkınma dediler ne olduysa ondan sonra oldu zaten benim sancılarım çoğaldı ve sürekli ıkınma isteği gelmeye başladı saat 4 e kadar o sancıları çektim ve muayeneye aldılar benim açıklığım daha hala 3-4 cmdi ve artık dayanamiyodum aglıcaktim o kadar kötü oldumki en son beni sezeryana alın daha fazla cekemicem dedim ve beni 4.30 a doğru sezeryana aldılar spinal oldum belden uyusturmalı saat 16.37 de meleğim doğdu işte o zaman gerçekten bi oh çektim ama o kadar sancı çekip sezeryana girmek biraz koydu açıkçası ama olsun meleğim şuan yanımda uyuyo onun kokusu herşeye değer, 38+5 de cuma günü doğurdum darısı bütün hamilelerin başına inşallah onu kucağına alınca herşeyi unutuyosun gerçekten sağlıcakla kalın kızlar 😊