Hgmom1 Kızlar hangi bebek arabasını tercih ettiniz? Travel sistem sizce nasıl? Aldıklarınızı link olarak atabilir misiniz?🌸
annesinin_beybisi Hgmom1 henüz almadim çift taraflı standart bebek arabalarindan alicam trendyolda çok satanlarda bir araba begendim fiyatı da uygundu
Demirssmomm Hgmom1 Kraft Sky Travel Sistem Bebek Arabası - Açık Gri https://www.hepsiburada.com/kraft-sky-travel-sistem-bebek-arabasi---aik-gri-p-HBV00000QUH64?magaza=babydoor&url_src=ios-product-detail Bu model ve bu renk aldık ama biz alırken bu kadar pahalı değildi ve joker bayb.den aldık
Ceyduygu Hgmom1 İlk oğlumda travel sistem aldım çok pişman oldum hem pahalı hemde uzun ömürlü değil. Yenidoğan dan itibaren kullanılan baston Bebek Arabaları var onlardan alabilirsiniz. Ben Chicco echo aldım ohlala da güzel
annesinin_beybisi Hgmom1 kullanıcı yorumlarına bakın benim baktığım gayet iyiydi yorumlar ve cevremde bebeği olan arkadaşlarımin da hepsi standart arabaları tavsiye etti travel sistem kullanışsız diyen çok kişi oldu