Prensannesiiiiiii Yarın 14.haftaya giriyoruz ama su içemiyorum günde iki bardaktan fazla içemiyorum yardımcı olur musunuz su içebilmek için ne yapabilirim
Mehtapca06 Prensannesiiiiiii az az sık icmeyi dene yek su bardagi yerine yarim su bardagi olacak sekilde tuket su senin icinde bebek icinde cok gerekli
Sdt3456 Prensannesiiiiiii ya canım bende aynıyım midemi bulandırıyor şişeden pipetle hiç daha iyi oluyor
Eminecak Prensannesiiiiiii sürekli yanında olsun. Bir anda değil sakın birden içme böbregine ağır gelir şişer böbreğin. Bir yudum iki yudum icmeye çalış sonra bağımlısı oluyorsun 😂🥰
Jadewinder Prensannesiiiiiii ben de öyleydim sonra buz gibi soğuk su içmeye başladım. O zaman içebildim. Hala öyle içiyorum. Bi deneyebilirsiniz.
RabiaEylul Prensannesiiiiiii Suya sevdiginiz aromalardan ekleyebilirsinuz. Ben bir donem tarcin karanfil limon veya taze nane ekleyerek denedim . Hepsini ayni anda eklemedim tabi hosuma gidrnleri ara ara yapip ictim o biraz arttirdi su icme oranimi
Prensannesiiiiiii Vala bilmiyorum o kadar yemek yiyorum Ramazanda oruçta tutmama rağmen susamıyordum iftardan sahura anca bir iki bardak içebiliyordum
Deletedmom_7 Prensannesiiiiiii bende öyleyim ya tuzlu yiyorum artık su içeyim diye o da ödem yapıyor.
Gulten5 Prensannesiiiiiii merhaba korkutmak istemem bende günde iki bardak içiyordum.bir anda kanamam oldu düşük tehlikesi yaşadım doktor sadece bol su içmen lazım dedi sanırım su çok etkili.. şimdi mecbur içiyorum günde 3 litre 🤢 midem bulanarak.. o yüzden belki içmenize yardımcı olur 🙂
Prensannesiiiiiii Gulten5 yaa cidden mi😥 bana diyorlar iç bebeğin suyu az olur iyi değil diye ama gerçekten içemiyorum şu an bile susamışm ama yok içemiyorum hem midem bulanıyor hemde canım istemiyor
Udduy1818 Prensannesiiiiiii bende su içemeyen biriyim oldum olası midemi bulandırıyor denemediğim yöntem aroma eklemek farklı bardak şişe kullanmak felan kalmadı ama değişmiyor hamilelik sonrası başından beri enfeksiyon sorunu yaşıyorum 21. Haftayım her gittiğim doktor su iç diyor ama yok yani bazen bir bardak bile içmediğim oluyor sadece eğer dışarı çıkıp dolaşırsam 0.5 lik felan içebiliyorum onada çok çıkmıyorum zaten
Hande1nur Prensannesiiiiiii her sabah kahvaltıdan önce ılık su doldurup bardağına ve çok az limon sık içine o şekilde dene alışırsın.bir sürahiye de suyu doldur içine kayısı,üzümcilek vs gibi meyveler at o şekilde iç.bu dönemde su çok önemli aman ihmal etme
Koalaa25 Prensannesiiiiiii aynı bende öyleyim canım midem bulaniyo sudan ve su icme alıskanlıgiim yok ama hergun 1 bucuk litre sişemi alip yanıma icmeye calisyorum anca yarisini icebiliyorum ama şalgam icmeyi dene sonrasinda susatıyo
nnnaaz Suyun tadını beğenmiyorsanız markayı değiştirin PH ı yüksek olana bakın. İçine limon sıkın, tarçın atın yeşil elma dilimiveya salatalıkda olabilir. Veya serin-soğuk içmeye deneyin.