Hergun bir kase yogurt yiyorum. Laktoz intöleransiniz var ise süt tüketiminden kaçının. Gunde max 1 fincan turk kahvesi cayda kisitlama yapmiyorum. Arasira kola kacamagi oluyor ancak nadir tutuyorum. Kesinlikle ve kesinlikle tavuk tüketimi yok yerine hindi eti. Haftada 1 mevsim baligi yada somon. Sushi,kalamar karides gibi ürünler doğuma kadar yasak. Brüksel lahanasi ispanaktan daha fazla demir icerdigi icin onu tüketiyorum. Hatta bruksel lahanasi hindi ve ustune chia ve soya sosu ile. Tatli tuketiminde allah ne verdiyse maalesef onu kesemedim. Et mutlaka var. Koftemi kendim yapiyorum hamburgeri canim cektiginde. Cok tavuk canin cekerse hindi ve cornflakes ile soslayip kizartabilirsin. Kizartmadan cok firinda pisirme ve buharda yontemini kullan derim. Meyve sularini kendin sıkabilirsin cok sorun olursa organic meyve sulari var. Hazir yogurt yerine gunluk pastorize sutten yapilmis yogurtlar yapilabilir. Aklima gelenler bunlar. Hersey her an yapilacak diye bisi yok, yapilmayinca da aman kesin sorun yaratir diyede. Saglikli bir gebelik dilerim