Svcnvebebegi 15+1 haftalık hamileyim. Hamile kaldığımdan beri diş etim şişip iniyor. Yine şişti kaç gün oldu bir türlü inmiyor gecmiyor. Çok ağrıyor. Yediğimden tat alamıyorum. Nasıl geçecek bu ağrı. Var mı önerisi olan
ElifPeker06 Svcnvebebegi d vitamini kullaniyorsun umarim kesinlikle kullanmalisin ve arti tuzlu suyla gargara yap hergun benimde şişiyordu d vitamini düzenlin kullanınca geçti şükür
Svcnvebebegi ElifPeker06 yok canım kullanmıyorum maalesef. Günde kaç damla alıyorsun canım acaba. Ondan mı oluyor
ElifPeker06 Svcnvebebegi damla olarak 4 damla 5 damla fark etmez ama gebelikte vitamin önemli doktor decavit vs önermiştir belki benim tavsiyem Imom kullanmani öneririm ben kullanıyorum içinde d vitamini dahil hepsi var omega vs hepsi decavit kullanmana gerek kalmaz yani 93 lira falan 30 tablet çok güzel bir ürün hem dinç hissediriyor hemde balik tuketmedigim için cok iyi geldi bana
Svcnvebebegi ElifPeker06 ben gyno tek kullanıyorum. Onun içinde de folik asit demir b12 vitamini falan hepsi var. Başka ekstra vitamine gerek var mı acaba ki 🤔
ElifPeker06 Svcnvebebegi o seninkini devlet karşılıyor yarisini bu özel bi ürün içinde Balık yağı Demir Vitamin B Bakır Folik asit Iyot Selenyum Biotin Vitamin12 Bir sürü daha sayamadığım