Bsrnura Bsragrkan canım kürtajdan sonra benim adetim cok düzensizleşti inşallah hayırlısıyla herkesin olur 😊
Bsrnura cemreee__ onunda kalbi durdu canım simdi dördüncüyü deniyorum işte t rahim ameliyatı oldum ondan sonra da sağ tüpümde fonksiyon bozukluğu başladı bakalım nolcak
cemreee__ Czn2105 inşallah canım benim geçen ay boş geçti bilerek öyle yaptım bu ay bakalım sadece yumurtlama değerlndirdim
nilayakinci tanebebek canım herhangi bir belirti yok valla zaten çok erkem dün bi yumurta akı gibi akıntım geldi lavabodayken sümük gibi yani işte 2 gündür akşamları deniyoruz bugün de denicez daha da yapmayız herhalde
tanebebek nilayakinci ya bende göğüs hassasiyeti var ama yumurtlama üzerinden 4 gün geçti belirti olmaması lazım anlamdım bende adet olacağım zaman böyle hassasiyet olur ama daha reglimede 10 gün var
nilayakinci tanebebek günaşırı denemeye başla o zaman veya 2 günde 1 ben 5 gün daha denemeyi düşünüyorum
tanebebek nilayakinci canım akınrım geçti 28 nisan 3 mayıs arası oldu uygulamada 1 mayıs yumurtlama gösteriyordu ama biz sadece 2 gün öncesini değerlendirebildik hayırlısı denk gelmedi bu ay
tanebebek nilayakinci hayırlısı canım Allah bilir tabide zor inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
cemreee__ Melek2424 ayyy çok sevindim canım gözün aydın darısı bize dua et ben daha hiç test yapmadım 17 sini beklicem
Melek2424 Melekk8 öyle oldu cnm adetimi bekliyorum şimdi bakalım allahım herkese nasip etsin işallah 🙏🙏🙏