Ayseee60 Bunları takip ettiğim aylanda hiç tutmadı. Bende bir sonra Kİ adetten sonda hergun iliski yaşadım tuttu
Eleonora cemreee__ benim galiba 28 nisan yada 1 mayis. Uygulamalar farkli gösteriyor. Ama ikisinde degerlendirdim InshAllah hayirlisi 🥰🤭
dilancnrr Ben de klomen kullandım ilk kez perşembe günü yumurtam 16mm idi. Doktor 2-3 güne çatlar dedi. Göğüslerim şiş kasık ağrım var umarım bu ay güzel sonuçlanır ♥️🙌
Nurrr3517 Bsragrkan evet 13 haftalık hamileyim prolaktin yüksekliği ve ilk göründüğüm doktor pkos demesine rağmen şükürler olsun 🙏🏻
hayalbahcem Nurrr3517 hayırlı olsun😍 bnde de pco olduğu için sormak istedim. Bir şey kullandınız mı takviye yada başka bir şey
cemreee__ Bsragrkan aynen canım bu daha çok ovulasyon testleriyle anlayabiliyosun ama o yüksek günler oluyor işte 🤗
Bsragrkan cemreee__ o güne kadar değerlendirdim her gün 4 Mayıs da gözüküyor en yüksek, insAllah o günde değerlendireceğim hayırlısıyla olur çok çok çok amin 🌸🙊🙊🙊
aylin1629 benimde uygulamaya göre 3 mayıs görünüyor kızlar bat 17 mayıs inşallah bu ay olur güzel haberler alırız 🙏🤗
cemreee__ aylin1629 benimde 17 mayıs canım bat bende dün yumurtlama bugun çatlama allahım nasip etsin 😍🤲🏻
cemreee__ Rukiss35 inşallah yarında çatlama görürsün kuzum allahım yardımcımız olsun rabbim nasip etsin bize de 🤲🏻🤲🏻😍😍