EsmanurTrlBykl Merhaba kızlar sonunda şükürler olsun ikrama kavuştum bende merak ediyordum buraya bende yazabilcekmiyim yazamıcamıyım diye banada şükürler olsun nasip oldu 🙏😍gece yatamamamıştım kaburgalarım batıyordum saga dönüyorum yok sola dönüyorum yok yer değiştirdim bir türlü uyku tutmadı sonra bir ara dalmışım sabaha karşı 5 de birden uyandım yatak ıslaktı hafif dedim eyvah kaçırdım sanırım sonra ayağa kalktım resmen şarıl şarıl suyum boşaldı tutmak mümkün değil 🙅♀️ ben affedersiniz çişimi tutamıyorum sandım aklıma gelmiyor suyumun boşaldığının sonra lavaboya gittim birde baktımki kırmızı pembe gibi kan geliyor sancım filan yoktu sonra temizlendim hemen hastaneye gittim hemen yatışını başlatıyoruz dediler 😍ebe beni çatala çıkarttı 2 cm açılman var dediler ordada suyumun devamı geldi sonra beni nst ye bağlayıp suni sancı verdiler ilk 5-10 dakika hiç bir şeyim yoktu gülüp eğleniyordum sevinçten ama sonra bir sancı girmeye başladı yatmak mümkünmü beni allah rızası için kaldırın dayanamıyorum desim lütfen yardım edin dedim ebe ikinci kez çatala çıkarttı bu sefer suni sancı girince tam elini soktu ama dayanılcak gibi değil yalvarıyorum yapma dedim bu arada ter içinde kaldım resmen yüzüm gözüm su içindeydi anlatılmaz yaşanır o sancılar 😥bu arada açılmam 4 cm olmuştu sonra arafan yarım saat geçti tekrar çatala çıkarttı 9 cm olmuştu doktorumu aradı doğum başlıyor dedi beni iyice bir ateş almıştı doktorum 10 dakika içinde geldi başlıyoruz dedi benim ayakkarımı zaptedemediler ayaklarımı çatalın olduğu yere bağladılar ıkın dedi doktorum ıkınamıyorumki çığlık çığlığa kaldım allah aşkına beni kurtarın bana yardım edin dedim su verin bana nolur dedim suyu getirdiler ama içirmediler dudağımı ıslattılar hadi kızım dedi lütfen dedi oluvak ben görüyorum dedi öyle bir kuvvetli ıkındımki içimden birşey aktı gitti ama o kadar çok rahatladım ki kuş gibi bitti mi yani dedim daha sancı çekmicekmiyim dedim evet dedi kızımı yanıma getirdiler yanağıma dokundurdular şükürler olsun dedim dünya yansa o an umrumda değildi çok güzel bir duygu binlerce kez şükürler olsun 😍🙏💕allah herkezi bir avazda kurtarsın inşallah ama normal doğumdan asla vazgeçmeyin herkes bence yaşamalı o sancıyı hissetmeli 😍💕❤️
Duyguynrky EsmanurTrlBykl canım hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla huzurla yaşasın bebeğin 😇 sana birşey sorcam hani doğumdan önce göbek aşağı düşer deniyor ya senin de düştü mü? yoksa hep aynımı kaldı? Bird kaçıncı haftanda doğurdun
Tuba704 EsmanurTrlBykl tebrik ederim prenses musmutlu büyüsün inşallah🙏 Bende aynı şeyi diyorum acaba bigün hikayemi paylaşabilecekmiyim🙈 Aslında güzel geçmiş gibi doğumunuz önerdiğinize göre 😉😊 peki en Zor aşaması sancı aşamasımıydı? Ikınmamı? Merak ediyorum
EsmanurTrlBykl Seymahamza Seymahamza amin 🙏 canım çok teşekkür ederim 3 üncü ıkınmamda oldu doktorumdan allah razı olsun o gelince 10 dakika içinde doğurdum 😍
Esmiram_ EsmanurTrlBykl maşallah Rabbim evladını size bağışlasn😍 inşallah bizde bi avazda kurtuluruz o kaburga ağrıları bende de çok oluyor 😑 kaç haftalık doğum yaptınız
EsmanurTrlBykl Esmiram_ amin canım amin hepiniz bir avazda kurtulun inşallah çünkü o anın tarifi yok 😍🙏37+1 de doğum yaptım canım sen kaçıncı haftadasın
EsmanurTrlBykl Duyguynrky amin canım darısı başına inşallah canım 🙏😍benim öyle çok çok aşağıda değildi normaldi 37+1 de doğurdum 🙏😍
Duyguynrky EsmanurTrlBykl ayy bende doğurayım artık 😂 çok teşekkürler yanıtladığın için tekrardan hayırlı uğurlu olsun güzel ömrü olsun bebeğinizin 😇🙏🏼
EsmanurTrlBykl Esmiram_ allah yardımcın olsun canım ama inşallah normal doğum yaparsın o anı yaşarsın inşallah 🙏😍
Esmiram_ EsmanurTrlBykl amin inşallah herşeyin hayırlısını istiyorum sadece sağlıklı bi şekilde kucağıma almak dileğim 🙇♀️🙈😻 dualarınızı eksik etmeyin. 😙 Rabbim bebisini de sana bagislasn inşallah sağlıklı mutlu ömürleriniz olsun 🤗😍😍😘
EsmanurTrlBykl Esmiram_ amin 🙏 amin 🙏 inşallah canım benim hepimiz sağlıklı uzun ömürlü büyütelim inşallah 🙏💕
EsmanurTrlBykl Duyguynrky amin amin 🙏 çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah allah bir avazda kurtarsın inşallah 🙏😍😘
Minikdunyam Maşallah Allah bağışlasın bizlere de böyle doğumlar nasip etsin.. bende normal olsun diye bol bol yürüş yapıyorum onun dışında ekstra bişey yapmam gereklimi ?
EsmanurTrlBykl Minikdunyam yok canım ben hiç doğru dürüst yürümedim bile Allah yardım ediyor merak etme 🙏bir avazda kurtulursun inşallah 🙏😘
EsmanurTrlBykl Tuba704 hem sancı hem ıkınma canım yok böyle bir tarif o sancıyı tarif edemem size korkutmak gibi olmasın ama çok ama çok zor ıkınmada değişik birşey ben bilmiyordum doğum anında öğrendim 😍😀😘