Selam kızlar 2 senelik evliyim ve evlendim evleneli hiç korunmadım evliliğimin 4. Ayında doktora gittim 2 sene içinde 3 doktor gezdim ne eşimde ne bende hiç bir sıkıntı göZükmüyodu bir sürü ilaç kullandım en son doktorum rahim filminden filan önce dedi bu ay adetinde gel aşılamaya başlıcaz bu ay da bir yerden para kaybettik ve para sıkıntımız oldu yaptıramıycaktık aşılama adetime yakın ağrılarım başladı adetim 3 gün gecikti ve hala ağrım devam ediyodu ben ihtimal asla vermedim ve komşumun ısrarı sonucunda test yaptım ve o çift çizgiyi gördüğümde ağlayarak bağırarak rabbim isteyen herkese nasip etsin dedim ilk dediğim şeydi kan verdim hcg değerim 592 çıktı 5 haftalık hamileyöişim meğer perşembe günü gideceğiz doktora çok mutluyum inanın kadir gecesinde kendime isteyen herkese çok dua ettim ve ertesi gün öğrendim diyeceğim şu ki rabbim bir yerden kapıyı kapatıyosa öteki taraftan açıyor bebeğimiz hayırlısıyla nasibiyle geliyo rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah kafanıza takmayın lütfen 🥰♥️