ErenArden Eşim götürmüyor serum takmazlar diye bir şey yapmazlar ilaç verip gönderirler diyor herkese serum takılmıhpr diyor. İki gündür ishal çekiyorum var mı acile giden :(
Nskyhn ErenArden evet ben çok istifra ediyordum 2 defa serum taktirdik. İshale de takılır daha önce takdirdim. En azından iğne yaparlar gidin mutlaka
Ebru021 ErenArden Ben ishal ve kusma olurken doktorumu aramıştım doktorum bana acile gitmemi söylemişti ve ben gittiğimde 2 serum yaptılar bana
ErenArden Nskyhn eşime anlatabilsem dünden beri diyorum ama götürmeyeceğinden değil ama iyi oluyorsun diyor sürekli ama iyi oluyor tekrarlıyor bayramda köydeyiz ben rezillik çekiyorum sürekli tuvalet gelen giden çok :(
Ebru021 ErenArden Canım rahatlatmaktan ötürü kusma ve ishal bı arada kötü sadece kusma olsa anlarımda ikisi kötü doktorum bana acilen acile gitmemi söylemişti bence gidin canim
ErenArden Nskyhn haşlanmış patates yiyemedim ya muz yedim iki kere onu da zaten yediğim hemen çıkıyor
Deletedmom70006 Sıvı kaybiniz olduğu için takmama gibi bir durumları yok. Serumun zaten asıl görevi budur vücutta kaybedilen sıvının yerine konması için kullanılır.
ErenArden Ebru021 sıvı kaybetmeyeyim diye bende su içmeye çalışıyorum sürekli ama içtikçe geri çıkıyor ve hemen tuvalete koşuyorum:(
Canpolat ErenArden evet ishali durduruyor canım bide patates haşlayıp direk yiyin hem mide bulantısına iyi geliyor hem ishale iyi geliyor acile gitmeden yiyin
matmazelsu ErenArden Mutlaka doktora git, aynısı bende de vardı 3 tane serum taktılar ve sabahında hiçbir şeyim kalmadı. Zaten isal sıvı kaybı çok yapıyor bunun için bile serum veriyor doktorlar.