Aydan21 Adet bitdikden sonra ilişkide olursanız , kaç gün sonra gebelik testi yapa biliriz? Ben bu gün yaptım negatif gösteriyo , acaba çabuk mu yaptım gebelik testini? 🥺☹️
Esmk Aydan21 canım adet bittilten sonra bi dolu bi boş yaparsan yumurtlama gününe denk gelme olasılığı artar ya da bi gün önce bi gün sonra olur ve sperm kalitesi artacağı için gebe kalma olasılığı artar. Adetin gecikimce test yaparsan daha sağlıklı sonuç alrsın.İlişkiden sonra 10. günde kanda gebeli çıkar ama ev testinde görünmez
Ela6161 Aydan21 bi sonraki adetten anca 3 4 gün öncesi erken gebelik testi yapabilirsiniz. Ki eger gec döllenme olmussa o bile negativ cikar siz adet gününüzü bekleyin
Bsragrkan Aydan21 bende bir şey soracağım. 29 nisan 5 Mayıs arası yumurtlama ve yüksek gözüküyor . Eşimle farklı sehirlerdeyiz su an yanındayım 23 martta kürtaj oldum .. 3 aylık bebeğimin kalbi durduğu icin.. adetimi oldum simdi bu tarihler değerlendirdim değerlendireceğimde mecburum açıkçası 6 Mayıs da cünkü yine ayrışacak şehirlerimiz umarım olur 🙏🙏🙏
Aydan21 deniycem bi daha bakalım sonuç ne olucak. Ovulasyonu beklemem de gerekiyo değilmi? 23 nisan regl oldu. Bakalım ovulasyon hangi güne düşücek
brudi Normal adet dongun 1 hafta gecikmedikce hamileyim dememek gerekiyor bende erken sevinmiştim kimyasal gebelik gecirdim