Elvanguzel menuder İlk doğum olacaksa kesinlikle bez tutamama sorunuda oluyor kanama çok fazla olmuyor adet gibi bir kaç gün oluyor geçiyor tabiki kişiye görede değişebilir
Serapcemre menuder ☺️Evet aşırı rahat külot gibi zaten hasta bezi alırsanız skntı cırtcıt cıkar tak tek cok zor olur
Hilalya35 menuder bende yetişkin bezi aldım doğumdan sonra hastanede takıyorlar hiç rahat edemedim onunla çıkarıp ped taktım şimdide 36+5 haftaligim çantama ped koydum kanamam çok olursa bebeğe koyduğum bezlerden kullanirim
eda_1997 menuder kesinlikle öyle dikişlerimin üzerine geldiği halde aşırı rahatım hiç acıtmıyor normal doğum da daha da rahat edersiniz alırken ben de çok tereddüt ederek almıştım ama iyi ki almışım diyorum 🥰
mrs_elisah menuder depend kullandım ama her wc ye gittiğimde arasına 3 4 kat havlu peçete koyuyordum böylelikle günde 1-2 kere depend değişmiş oldum. Uzun süre gitti depend.
Ayliz_123 menuder depend tercih edebilirsiniz trendyol da daha uygun sanki şok ta 71 TL di trendyol da 16 lı olarak
menuder Haticeey ben şuan 62 kiloyum heralde 10 kilo daha alırım sizin gibi xl tercih edeyim o halde 🙈