minigiminannesi03 pnarbilen bana hiç vermediler normal hayata dönebilirsin dedi dr verse de dahil dinlenemedim bayaga yoğun geçmişti bu hafta benim
minigiminannesi03 pnarbilen evet transfer sonrası yapabilirsiniz dedi dün denemeye kalktik alt tarafım rahim tarafı acı olunca esim geri çekildi hata dedi kari böyle 9 ay mı sürecek diye eylendi
Habibseda minigiminannesi03 bende test için 8 Mayıs i bekliyorum fakat banada 15 gün kesinlikle ilişki yasak dediler
minigiminannesi03 Sugarsm canim birsey soracam tüp bebegi transfer yapıldıktan sonra rahiminiz ağrı hissettiniz mi kizlar bilgi verin
minigiminannesi03 Sehrbnon12 eve geldikten sonra örnek 1 gün sonra 2 3cu gün bugün bayaga ikindi ile den beri kramp giriyor keskin
Sehrbnon12 minigiminannesi03 tutunma belirtisi olabilir canım dinlen yorulma dua et insallah rabbim saglıcakla guzel sevinçler yasatır sana 😘😘😘🙏
Sehrbnon12 minigiminannesi03 canım ben 12 gun surekli uzandım arada yürüyüş yapıyordum o kadar sende öyle yap bol bol su iç yeter pozitif düşün hep
zamaneannesi80 Haftamıza girdik çok şükür 🤲🏻 Test gününü bekleyenler darısı size olsun inşallah 🤲🏻 İkinci denememde donmuş transfer oldum transfere girerken ağlamıştım transfer sırasında da ağlıyordum hem stres hemde idrara çok sıkışmıştım 5 dk bile beklemeden lavaboya gittim hastaneden de hemen çıktım yatmadım 2 saat yoldan sonra eve geldim dışarda yemek yedik eve geldikten bi saat sonra evden çıktım yağmur yağdı ıslandım hatta transferden bi hafta önce dişim şişti antibiyotik kullandım transferden iki gün önce dişimi çektirdim yani kızlarcım inanın olacak olduktan sonra her şekilde tutunuyor bebişler ❤️ Ve test gününü bekledim öncesinde kendimi strese sokmadım test yaparak
Essesss pnarbilen bende 6+1 oldum ikiz keseler göründü 🤲🏻🤲🏻 İnşallah 6+4 te kalp atılı duymak için gideceğiz rabbim her isteyene nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻