Deniz9306 Nur-01-35 benimkilerden biri de hep hıçkırıyor 3-4 dk sürüyor. Çokca hareketliler. Birisi daha aşagıda hatta bazen aşagıya vuruyo ozaman bi kötü oluyorum. 31-4 haftayız cuma gidicez ilk nst ye giricez bakalım. Ben agırlaştım kasıklarım agrıyor. Bende çok kilo almadım sanki hep bebekler aldı gibi. On kilo almışım. Saha alırım ama. Kaç hafta doğcaklar bakalım insan erken doğarlar diye korkuyor. Sizde korkuyormusunuz. Herşeyleri hazır sayılır aldık bakalım onlar sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🥰
fatma24--- Deniz9306 pekisizin bebekler baş aşağı döndü mü?benimkiler 28 de döndüler..erken doğuma sebep olacak diye endişelendim
fatma24--- Deniz9306 korkmaz olurmuyum.. ilk ğebeliıimde hiç erken roğum korkum yoktu..bunları keseyi gördüm göreli korkum var çok zormuş endişesi 🤷🤷29+1 oldum bi 34 ü geçsek..ciğer geliştiriciye vuruldum bu hafta
Nur-01-35 Deniz9306 bizim eksikler var şöyle hep annem aldı almayın diyor yok esim annesi ben aldım diyor. Hepsi farklı bir şehirde biz farklı bir şehirdeyiz. Ani bir doğum olsa eksiklerimiz var aslında onlar gelmese yollaması lazım illa gelirken getirecekler sanki amann 😯 ben erken doğarlar diye vu uygulamaya girince içinde korku oluyor yazılanları okudukça . Aslında hiç sıkıntımız yok ne ağırlaşma ne açılma ama insan yinede bazen düşünür .ben de 11 mayısta hastameye gidince 31 hafta olmuş olacağım. Beni de nst ye alabilirler belki hic haber vermediler öyle bir şeyde belli olmaz .biraz nst den cekiniyorum ya nasıl yapıyorlar diye
charlottececi fatma24--- bence cok iyi boyle devam edin. Benim kilo alimim birden bazi haftalarda oldu. Sonra ucu kacti doymaz oldum. 🙄
fatma24--- charlottececi peki sizin bebekler baş aşağı döndü mü ?benimkilerdönmüş.. bu erken roğumu tetikler mi acaba
charlottececi fatma24--- yok benim alttaki makat gelisi duruyo. Ustteki de yatay duruyo arada o da makat gelisi duruyo. Donmesi erken dogum belirtisi degil diye biliyorum. Acikliginiz olup artmadikca suyunuz gelmedikce gebelik kolestazi olmadikca ya da tansiyon protein kacagi gebelik zehirlenmesi sanci kasilma vs. Bebekler kalabildigi kadar kalir :)
fatma24--- charlottececi ay inşaallah seninkilerde bi acaip duruyormuş biri yan biri dik 🤣seni zorluyordur..
charlottececi fatma24--- evet asagidakinin ayagi alttan cikcak diye tirsiyorum. Mesanemi oyle bi tekmeliyo ki… ustteki de midemi tekmeliyo 😁 benimkiler daha 3. Trimesteri kabullenmiş degil 🤣
fatma24--- Nur-01-35 nst çok kolay ikizlerde öncebebeklerin yerinibelirliyorlar..sonra karnına iki tane ufak cihaz koyuyor kasılma ve sancı ölçen..sonra kıpırdamadan yatıyorsun bukadar 🤣🤣
Nur-01-35 fatma24--- geçen doktor yanındaki kıza sen geç hazırlan dedi kız bir odaya girdi .arkasından asistan doktor bu çubuk gibi bir şeye prezervatif taktı bende biraz korktum . Bana şu ana kadar hep karnından ultrason baktılar ya 🤭🤭🤭
charlottececi Nur-01-35 acilmaniz olmasa da rahimagzina daha detayli bakmak icin isteyebiliyor. Bana 28. Haftada bakti. Hissetmedim bile anlık olan bir sey 30 saniye bakmistir ulturasonda 🤣 rahimagzi uzun kapali guzel dedi kalktim 😁
Oylumbaska fatma24--- 19 haftalığım erkek sağ tarafta kızda onun üstünde son üç haftadır biraz hızlı yürüyeyim göbeğimin sağ alt kısmına çok fena Ağrı giriyor içeriden biri gerdiriyor gibi canımdan can gidiyor benim gibi yaşayan var mı doktor çocuklardır dedi ama daha küçükler bu kadar acıyabilirler mi ???
Naz88 Oylumbaska ayni ağridan kaç defa doktora gittim magnezyum içiyorum ama banamisin demiyor. Doğurana kadar çekecez galiba.
Nil2736 Oylumbaska ay 22 haftalığım.konu bile açtm bunun için. Ben işte aynı böyle. Kız solda oğlan sağda. sağ tarafım dün bi kasıldı bi battı. İçimde yer deiştiriyo gibi ama kasılıo gb anlamsız bi acı oldu
Naz88 27+2 deyim ve 20 kilo aldım🙈. Bebelerim çok hereketli ve acayip yer kavgası yapıyorlar 😃 sanki karnımı delecekler. Yatamiyorum, oturamiyorum günde bin defa pozisyon değiştiriyorum. 1 hamile 4 normal yastıkla anca uyuyabiliyorum🙈
Guneslhn Naz88 ama cok kilo almissin, sekerin mi cikti? Ben de 27+2 yim. 8 kg aldim doktorun ne diyor bu konuda😊
Oylumbaska Nil2736 içimde birşey şişip etim içten geriliyor gibi acı oluyor benim biraz zorlasam oradan göbeğim Çaltıcak gibi. Ben magosit içiyorum gebeliğin başından beri ama doktor magnezyum falan hiç birşey demedi bana magositi kabızlık sorunu normalde de gebelikten önce de yaşadım İçin hemen başlamıştım. Acıyla alakası nedir acaba magnezyumun????