Lokma Minicin biz hâlâ hastanedeyiz. Oda önceden belli olursa süsleyebiliyorsunuz. Bazen de oda belli olmadan direk yatış yapıyorlar dogumhanede sanci odaları var oraya alıp daha sonra odaya çıkarıyorlar
Canparcam Lokma en korktuğum şey sancı odası herkes aynı yerdemi sancı çekiyo ben bigun sıramı beklerken sedyeyle bi sancı çeken hamile getirdiler yemin ederim korkudan banada sancı girdi resmen karnım ağrıdı çıktım dışarı bi hava aldım 😂😂
Lokma Canparcam Minicin tek kişilik içinde lavabosu, wc si falan var gayet güzel ve temiz. Personel, ebe ve hemşireler de cok yardımsever.
Minicin Lokma özel oda sayısı nasıl acaba?🙄 Kalmazsa falan diye korkuyorum biraz. Muayene olduğumuz yerin bir üst katında değil mi odalar? Yarın kontrolum var olmadı bir göz atayım
Canparcam Lokma nasıl rahatladım ya valla olsun ses duyulması sorun değil o illaki olur ayni odada olmaktan iyidir 🤗
Canparcam Minicin banada haber verir misin canim öğrenirsen özel oda için önceden mi söylemek gerekiyormus acaba
Lokma Canparcam Minicin Asli06671 benim saydigim 5 özel oda 2 tane suit oda var. Perinatolojinin 1 üst katında benim yattığım yer. Başka kat var mı bilmiyorum. Önceden yer ayrilamiyormus doğum yapılan günün yoğunluğuna göre yer durumu degisiyormus. Sancı odalarına eş almıyorlar sanırım cünku hiç erkek gormedim ama kadın yakinlar girip cikiyordu
Canparcam Asli06671 çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum cevaplamak zorunda değilsiniz özeliniz sunu merak ediyorum sonuçta vajinismussanız nasıl hamile kalabildiniz? Yanı bi ilişki olmadıysa çok merak ediyorum gerçekten nasıl olabilir ki
Lokma Minicin suit oda özel odadan bi tik daha büyük. İki gün oldu ama bebeğim küçük olduğu için taburcu etmediler
Lokma Canparcam 37+3 de doğdu. Kontrollerde 2500 falan çıkıyordu. Suyum azaldığı için sezaryen planlandı. 2170 doğdu. Ödemi atınca 1970 gr kaldı. O yüzden taburcu etmiyorlar
Canparcam Lokma anladım canım inşallah kez zamanda çıkarda koklarsın yavrunu 2 kilo olunca çıkarıyorlar diye biliyorum
Minicin Lokma yukarı çıktım bakindim odalara hatta bi bayana belki sizsinizdir diye sordum 🙈 değilmiş. Hala burdamisniz bilmiyorum tabi. Odalar beklediğimden iyiydi ama sayı cidden az gibi
Yeninesilgmz Sancı odasında tek kalıyorsun diyende var senin haricinde bir çok doğum bekleyen de var diyende . kafam karıştı bide dışardaki yakınlarımın benden haberi olur mu olmaz mı korkusu sardı.
Minicin Yeninesilgmz her muayene de yaklaşık 125 ₺ sezeryan doğumda hekim ücreti 500₺ normal doğumda ne oluyor bilmiyorum🤷