Gecen sene bir kaybim var.20 haftalik plesenta previa cok kanamali kotu seyler yasadim.annem hic destek olmadi zaten basindan beri kanamaliydi ,bazen zorlamamak gerekir falan deyip duruyodu. Neyse bu sene tekrar ayni gunde hamile kaldim erken soylemedik kimseye 3.ayda sıkıntiz gebelik olunca soyledim anneme yine bi heyecanla.bu sefer sevindi hayirli olsun falan dedi ama aradan zaman gecti,ne zaman arasam bisey aldim bebege desem neden aldin erken diyo, yani 27haftalik olduk bi elbise aliyorum erken neden aldin abartiyosun dogum yaklasinca alirsin diyo.36 dan sonra alirsin deyip duruyo.telefon etmek istemiyorum artik bisey aldim demek istemiyorum.
Gecenlerde telefonla konusurken bunaldim burda falan dedi.yanima gel dedim.cocugu benim icin mi yapiyosun kendin bakcaksin.sakin bana yikmaya calisma cocugu dedi şok oldum.teyzemin kizi hep annesine birakmis, teyzem hayatim bitti ben hep torun bakiyorum demis anneme.ondan mi etkileniyo acaba diye dusunuyorum ama ben kedimi bile tatillerde birakmadim onlara yanimda tasidim.cocugumu neden birakayim🤦♀️ hevesleniyorum bebekle ilgili seylerde ama annemle paylasmak istedigimde neden boyle davraniyo anlayamiyorum. Esimede soyleyemiyorum tavir alir anneme diye🤦♀️