Sema58 Merhaba kizlar, 22-23 haftalik olanlar bir bakabilirmi bugun sabah uyandigimda elimi yuzumu yikadiktan sonra hafif sumkurdum ve burnum kanamaya basladi normal mi ? Bu haftalarda basina boyle bisey gelen var mi???
Ceydaa61 Sema58 hiç telaş etme. Hamileliğimin başından 5. Ayıma kadar nerdeyse her gün burnum kanıyordu. Doktor kılcal damarların genişlediğini normal bir durum olduğunu söyledi. 6.ayımdan sonra çok nadir kanadı
Belissima Sema58 32. Haftamdayım. Burnum hala kanıyor. Korkulacak bişey değil. Gebeliğin yan etkileri işte. Kan miktarı %50 artınca kilcallar dayanamıyor bi yerde ;)
deletedmom205 Sema58 hiç sorma benim sürekli kanıyor durmadan doktora sordum yükselen hormonlardan kaynaklı dedi ikiz hamile olunca benim devamlı kanıyor🤦
Nesrinim BBusraa benimde oluyordu ama kan kuruyordu bende. Burnumu yikarken fark ediyordum. Normalmis. Her hamilede olmuştur heralde
Belissima Sema58 sürekli derken nadiren kanadığı oluyor. Tampon yapıyorum yarım saate geçiyor alıştım artık duruma zaten kan basıncım öyle yüksek ki beynim zonkluyor resmen 😀