fuunda_3 EsraYsf canim rabbim Hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ☺ bayram şekerin geliyor işte ☺ çabucak kavuş evladına inşallah 🌸
Huzurrr_13 EsraYsf Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻❤️🤲🏻
58rabis Mervelvin siz kaç haftaliksnz Merve hanm bnde sabırsızlasiyoriz nezmn gelecek minik die 🤭🤣3 gebbeligim ama her hamilelik bir olmuo
Mervelvin 58rabis 58rabis cinsiyeti kız bel ağrılarım başladı sadece hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim ama hamileliğimde bel ağrısını bende tam anlayamıyorum acaba doğum belirtisi mi diye ilk gebeliğim çünkü
EsraYsf fuunda_3 Amin canim benim yanımda şuanda bayram sekerim Allah razı olsun hepinize kolay doğumlar nasip.olsun🥰🤲
58rabis Mervelvin bel ağrıları norml sancı geldigi zamn durumuyor o belli ediyor zaten kendini ama korkmayın o anı yaşayın anne olmk bambaşka duydu rabbim her aanneye her kıza anne olmayı nasip etsin ins
Dilandemirrr EsraYsf kolay doğumunuz olsun inşallah 🙏 bi bizimkiler gelmedi gelecekmiş gibi olup vazgeçiyor sürekli 🤦🏻♀️😂