Emine131019 Kızlar cuma günü doğum yaptım çok şükür bugün eve çıktık iki göğüsm de taş gibi aşırı ağrı var bebek biraz biraz emmeye başladı ama göğüs agirisindan duramıyorum başına gelen var mı kafayı yiycem
Zeyzey_12 Emine131019 bol bol sağ kendini canım doğum yapmadım ama ablamdan biliyorum kendini sağ damarların açılsın meme uçlarına kendi sütünü sür birde sıcak suyla duş al 🥰
Elenafra Emine131019 duş al göğüslerini lifle, ütüyle havluyu ısıt göğüslerine koyabilirsin ve sağım öneriyolar
melikeguneyozalp Emine131019 Bende salı günü doğum yaptım bende yaşıyorum ara ara. Bebek tam boşaltamadığı için ağrı yapıyordur muhtemelen. Sıcak suyla duşta masaj yaparak rahatlatabilirsiniz bir de sağım yapmadan önce de masaj yaparsanız sütünüz daha kolay kanallara ulaşır ve tıkanan kanalları açar.🌸
Emine131019 melikeguneyozalp teşekkür ederim bebeğim sarılık oldu emeniyor bende meme reddi olur diye sagip vermek istemedim neyle masaj yapıyorsunuz gerçekten taş gibi oldu hareket edemiyorum artık
powermom06 Emine131019 süt pompasi ile bosalt sonrasinda surekli 2 saatte bi coxugu uyandir 30′ 40cc ver mutlaka sagdigin sutten
melikeguneyozalp Emine131019 Bir de çocuğu sık sık emzirmeye çalışın emzirmek pompadan çok daha fazla rahatlatıyor bebek daha güzel boşaltıyor sütü.🌸
MihrimahVeAnnesiii Emine131019 Sütünüzü sağın göğsünüz rahatlasın. Bebek tam boşaltamıyor demek ki. 🌼
Emine131019 MihrimahVeAnnesiii bebeğim sarılık oldu o yüzden emmiyor el bombasıypa denedim bugün çıkaramadım sütü
melikeguneyozalp Emine131019 Önce okşar gibi ovabilirsiniz biraz yumuşayınca kenarlardan meme ucuna doğru ittirerek rahatlatabilirsiniz. Göğüs taş gibiyken masaj kısmı da biraz ağrılı oluyor ama sonunda rahatlayacaksınız öyle düşünün. Ben sağdığım sütü çay kaşığı ile verdim bir kaç defa bebeğime sütün tadını alsın memeyi tutsun diye. Ben mochi pompa ile sağıyorum sütü epey güzel topluyor ve rahatlatıyor
nurcan_26g Emine131019 benimde öyle şuan bende iki gün önce doğum yaptım havluyi ısıtıp basıyorum çok iyi geliyo
MihrimahVeAnnesiii Emine131019 Olabilir, sakin olun el pompasıyla biraz zor olabiliyor. Temin edebilirseniz elektrikli sağma makinesi deneyin. Çok geçmiş olsun.☘️
Mercimek2 Emine131019 bende perşembe günü doğum yaptım benimde öyle taş gbi oluyor bazen bebek daha tam bosaltamiyor ben sağıyorum öyle rahatladim biraz
kuzeymomsss Emine131019 bende cuma günü doğum yaptım, benimde aynı şekilde tabi o kadar sert değil ama birde göğüs uçlarımı bebeğim emerken çok acıtıyor. Manuel pompa var denedim fakat dolduracak kadar gelmiyor, elektrikli ile deneyeceğim birde.