mucizevar Kızlar 27.haftama girdim bugün.Dayanılmaz sol kasık ve kalça ağrısı yaşıyorum.Oturunca kalkamıyorum.ve 1 haftadır ayaklarım çok şişiyor özellikle sol ayağım.Doktorum siyatik olabilir dedi bunu yaşayan var mı?Magnezyumdan kaynaklanmıyor değerim düşük değil zaten kullanıyorum onu düzenli.Yardımcı olabilir misiniz?😢
Nermin_nur1 mucizevar ay resmen benim yaşadıklarım özellikle kalça ağrım çok var benim de yataktan kalktığımda topallıyorum resmen 🤦🏻♀️
Hatice_gzr2505 mucizevar bende 27+3 üm bir kaç haftadır vardı ama tam anlamıyla senin gibiyim yürüyemiyoruz bile belimin de sol tarafı kasıklarım karın agrım ve geceleri genelde el ayaklarda uyuşukluk sürekli bacaklarımda kurulma olmaya başladı ve el ayak yüzlerimde aşırı şişlik var dayanamıyorum hatta Ağrı’dan ağladım da az önce o kadar şiddetli yatakta dönemiyorum ilaç içtim fayda etmedi magnezyum içtim oda fayda etmedi 😫çok zorlanıyorum bir çözüm bulamadım dinlenmekte fayda etmiyor otursam kalkamıyorum kalksam oturmakta zorlanıyorum
ekeryase Öncelikle çok geçmiş olsun ben de aynı ağrıları çekmiştim. Fizik tedavi doktoruna gittim oturma yastığı, dolgit krem ve ağrı kesici verdi. Kısmen rahatlatıyor ama tam olarak geçirmiyor. 3 aylıkkenden beri çekiyorum🥺 Umarım sizin benim gibi olmaz 🙏🏿