Mrvmna Merhaba kızlar bezmialem veya cerrahpaşada detaylı ultrasona girenlerden bilgi alabilir miyim?
ozlemkrts Mrvmna ben salı günü giricem bezmialemde 45 50 dk sürüyormuş doçent bakıyormuş 240 TL ücreti var baya detaylı bakıyormuş renksiz ve CD vermiyolarmış
Ezgim Tam olarak bilgi almak istediğiniz konu nedir ablam girmişti cerrahpasada detaylı ultrasona 1,5 sene önce?
Mrvmna Ezgim kaç dk sürüyo ilgilimi merak ettim diğer gebeliklerimde özele gitmiştim şimdi devlete gitmeye karar verdim gidenler memnun kaldılar mı merak ettim
Mrvmna ozlemkrts cd vermeleri çokta önemli değil aslında detaylı inceleyip inşallah sağlıklı olduğunu öğrenmemiz yeterli uzun incelemesi güzelmiş biyerde okumuştum 15 20 dk baktı diye hangi doktoru seçtiniz birde randevuyu nasıl aldınız
Ezgim Ortalama 20 25 dakka sürmüştü ablamda gayette ilgiliydi doktoru sorularına falan cvp vermişti bebegin herşeyini göstermişti ben bakırköy Sadi konukta girdim Atilla beydi devlet hastanesi olmasına rağmen ondanda memnun kalmıştım 😊 ablam 140 TL girmişti cd vs vermemislerdi ben herhangi bir ücret odemedim bankada cd vermemislerdi
Mrvmna Ezgim o şekilde parasız yani randevu almak çok zordur heralde devlette parayla randevu almak bile zor cerrahpaşanınkiler hemen doluyomuş bilgi için çok teşekkür ederim ikisinden birisine gidicem artık
ozlemkrts Mrvmna randevuyu ben almadım arkadaşımın arkadaşı orda çalışıyo o aldı normalde elden alınıyomuş doçent Dr Mehmet serdar kütük diye bi doktor bakıyormuş
Ezgim Mrvmna cerrahpasadan hemen 1 hafta sonrasına randevu almıştık şanslı bir zamanimizdi herhalde tabi 1,5sene öncesinden bahsediyorum 😊
Mrvmna Ezgim şimdide öyleymiş 1 hafta sonrasına internet sitesinden alınıyomuş ama zormuş biraz bakalım buraya karar verirsem sabah akşam uğraşırım almaya😊
Mrvmna ozlemkrts detaylıya girmeden önce muayene olunması gerekiyomuş sanırım öyle duymuştum eşimi göndersem alabilirmi acaba yeri tam olarak nerde acaba fatihtemi
ozlemkrts Mrvmna ben muayene olmadım ama işte direk randevu alındı bana onu bilemiyorum telefonda bilgi verirler tam fatih değilde topkapı ulubatlı emniyet metro arasında kalıyo
Cinaralp Cerrahpaşa da Prof. Ali Benian doktor detaylı muanesini yapıyor .Muane ücreti 122 TL Prof. farkı alıyorlar. Biz oraya yaptırdık siyah renkli ultrasonda bakıyor. CD vs vermiyor yaklaşık 45 dakika Muane etti sonrasında da rapor yazdı. Biz memnun kaldık sorduğumuz soruları hep cevapladı.
Mrvmna ozlemkrts aradım ama bağlanamadım ben onu bi öğreniyim büyük ihtimal bende bezmialemi tercih edicem çok teşekkürler bilginiz için💐