cicekecm24 Ben çalışan anneyim ve kıyafet sınırlamamız yok ama giyeceğimi asla bilemiyorum bulamıyorum lcw pantolon aldım cok kayıyor, beli kaymayan memnun olduğunuz pantolon var mı? vede neler aldınız rahat çalıştınız 😔😔 160 66 kilo 18 haftalık hamileyim
Elifyetim cicekecm24 tesettürlüyseniz eger sarprive sayfasının salaş ve beli lastıkli ikili takımlarındaki rahat yüksek bel ve rahat lastıkli oluyor ordan sadece pantolon da alabilirsiniz
Eliferimm cicekecm24 merhaba, bende 17+4 hamileyim lcwdan aldım pantalon aynı dert bende de var pantalon aşağı kayıyor beni rahatsız ediyor böyle olacağını bilemedim ama mecbur kullanacağım
Umran__37 cicekecm24 ben defactodan aldim cok memnunum hem pantalonunun hemde hamile esofmanini aldim cok memnunum
bademcicegi H&M in mama koleksiyonunu tavsiye ederim ancak mağazalarda pek ürün yok, İnternet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. Kargo da çok hızlı…
Nilufar_1996 Belden ayarlı değilmi canım pantalonun bende almıştım lcw dan belden ayarliydi daha ileri haftalarda rahat olur göbek kısmı
EssoSavve Doğurcam az kaldı tişört bile bulamadım olanlar da aşırı pahalı zaten son 1 aydır göbeğim çıktı şuan 7 aylık gibiyim 🙄 ben almadım bişi bayramdır dedim bugün baktım yok yani camış gibi gözüküyorum o kadar kilo almamama rağmen 😂 tişörtlerim yeter evde de kocişinkilerle takılıyorum 😁
bademcicegi Askiletotomsu ben uygulamadan giriyorum ama İnternet sitesinden de arama kısmına mama yazınca çıkması lazım
Usnac1995 cicekecm24 bende 169-67 kg 18 haftalık hamileyim pantolon sıkmaya başlayınca lcw den bol paça yazlık pantolonlar aldım efil efil hemde çok şık. Bi 3 ay götürür beli 😂 en azından doğumdan sonrada giyerim . O tuhaf gebe pantolonlarını hiç beğenmiyorum
tupbebekannesi123 cicekecm24 ben de 20 haftalığım bu zamana kadar full tayt eşofman beli tayt gibi olan pantolonlardan giydim işte de artık elbise Trendyolmilladan alıyorum ben
mucizeleriimm cicekecm24 aynı kilodayiz ben 16 haftik hamileyim. Pentinin hamile pantolonu, lcw nin hamile taytini kullanıyorum. Simdi elbjselerimi giymeye basladim.çoğu göğüs altından lastikli olanlardan. Elbise çok rahat oluyor
Vione Karın büyüdükçe o pantolonlar daha rahat oluyo katkıyı. Önümüz yaz en güzeli ve en rahatı elbise. İllaki hamile elbisesi almaya da gerek yok kruvaze yakalı göğüsten bol modeller de gayet rahat oluyo.
Mrv135 cicekecm24 Ben de 18 haftalığım göbeğim varla yok arası ama göğüslerim eskiye oranla çok büyüdüğü için elbiselerim falan olmuyor. Birkaç elbise almayı düşünüyorum. Bir de trendyolmillanin fitilli taytlari var onların üzerine giyip rahat rahat dışarı çıkabilmek için Colin’s den uzun v yaka t shirt aldım. Bir de dün kotondan bir tane pantolon aldım biraz esnek bir kumaşı var göbeğimi sıkmıyor diğer pantolonlarım sıkıyor artık. Bunlar dışında ben de giyebilecegim bir şey bulamadım henüz. Yaz gelince daha kolay olur ama elbiseler falan alırız.