Mucizem96 Selam 25+3 olduk en çok dereotu ve zeytin canım çekiyor dereotu bu kadar yemezdim normal da ama şimdi her gün yemezsem olmuyor 😍 fazlası zararmis ama az az yiyorum bende çok şükür herşey normal gidiyor 😍👫👶
Caglasmsk Mucizem96 benim hicbisey🤷24 haftaligm bende arada isteklerim oluyor tabi ama surekli bisey yok valla. Bugun sabahin köründe kalktm baklava yaptm okadr canm istediki yurtdisindaym pastane felnda olmaynca 🤦
Mucizem96 Caglasmsk ellerinize saglik bende tatlıları falan çok severdim ama hamilelikte tiksindim baka baka kalıyorum ama yiyemiyorum
Caglasmsk Mucizem96 ilk 4 ay bende oyleydim ayy tatliya bakamiyodum sadece eksi simdide tatliya düştüm ah bu hormonlar🤭
Ezgim Şu an 36 haftaligiz ilk başlarda karpuz çekiyordu ki coook yedim başka birşey çekmedi 1haftadirda çıtır çıtır kirecte olan kabak tatlısindan istiyor daha yiyemedim ama😂
Esen Benim sucuklu yumurta ve cips istiyo dogumd an sonra hastaneye getirin dedim ınsallah o zaman yicem 😋
Kardii Yenianneyimmm hem krokuyorum hem yiyoeum düşğk olucak diye ama fazlası zararmış sordum doktora rahat rahat yiyorum 😋