Mommynurse Zeynosunannesii 😂😂😂 valla öyle olmuyor . Doktor kontrolünde okuma yazmaya kadar unutuyorum her şeyi . Kendi bebişi olunca insanın cahil oluyo😂🥲
adsmom Mommynurse bebek zıbınını kesinlikle anvelop/kruvaze denilen şekilde alın. Diğer hiçbir zıbını düzgün giydirmedim bu tarz olanlar o kadar rahattı ki
Veraleyl adsmom yeni doğan mı aldınız acaba yoksa 3 ay mı ben çok kararsız kaldım yenidoğan ne kadar süre giydiriliyo kaç kiloya kadar oluyo
Esmk Lahinnn yenidoğana bornoz giydirmek çok zor oluyor ayaklandıktan sonra bornoz kullanmak daha kolay. İlk etapta ucu üçken şapkalı havlular yaza doğru müslin sonra bornoz iyi oluyor
Veraleyl adsmom yaa maşallah benim bebeğim galiba o kadar kilolu da olmicak en fazla 3 olur heralde o zaman yenidoğani baya giyer 🥰
BerraY Esmk lavaboda yıkama taktiği efsaneymis 😂 ben kova ve maşrapa aldım sadece küvet yerine leğen al dediler leğende şimdi elimden düşürürüm diye korkuyom. Tek başıma yikayacağım zaman dediğiniz çok mantıklı.
Esmk BerraY çokta rahat oluyor ama akan su da yıkamamak lazım su birden ısınabilir ya da soğuyabilir kova ve maşrapa kesin lazım
Zeynosunannesii Mommynurse yok yani Molfix almistim gayet güzeldi hatta ikiye bölüp kullanıyodum 😃işlevi hepsinin aynı altında bi naylonumsu bişey var üstü pamuklu
Esmk ecenaz891 alt açarken zor oluyor tulum bir de diyelim kustu üstünü tek değiştiriyorsun ya da çişi bezden taştı altı tek değiştiriyorsun ama tulum olursa tüm vücut soyman gerekir