balbebekannesi0 Annişler ben 38+2 oldum bu hafta doğsun istiyorum. Pilatesle hareketler yapıyorum, hurma vs. Hiç sancım yok. Gelmeyecek gibi hissediyorum.🙄 Sizlerin ne zaman oldu ? Genel olarak hangi hafta merak ediyorum.
Sunayaz balbebekannesi0 15 nisanda kontrole gittiğimde 4 cm açılmam varmış 39+3 te doğdu ama suni sancı verdi dr um.
Elifffnaz balbebekannesi0 ilk oğlum 39+3 te doğdu, buda erkek 29 haftaya girdik bakalım bu bebiş ne zaman gelicek :)
ipekveatlas 39+6 ne gelen var ne giden. neler yapmadım ki merdivenleri in çık her gün yürüyüş hurmalar sıcak duşlar suya oturmalar korunmasız ilişki dip köşe temizlik sonuç 0
balbebekannesi0 ipekveatlas Nasıl etkisi olmuyor onca hareketin 🥲 Doktorum bebek ne zaman isterse o zaman gelir diyor.
ipekveatlas balbebekannesi0 tam olarak öyle gercekten 3 katlı ev temizledim yürüdüm neker yapmadım ki bugün.. ne sancı ne ağrı of çok yoruldum
Esmk balbebekannesi0 😄 dur sana sinir olacağın bi kaç şey söyleyeyim hemen doğurursun sinirle… hala doğuramadın mı şişmişsin hep hamile suratı gelmiş erkek bebek güzelleştirirmiş bak güzelleştib(önceden habeş maymunuyduk sanki) bunlar daha iyi günlerin gezebiliyorken gez sonra eve tıkılcksın uyu uyu bol bol uyu ayağına bi şey giy sırtına yelek giy
_tulayb26 ipekveatlas kız yarında ben yapmayı düşünüyorum dip köşe 28 haftalığım bende gel bana bide bizim eve el atalım belki gelir 😂😂