Ebruliiimmm Meraba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı ve biraz lekelenmem var doktor normal dedi progestan verdi böyle bi durum yaşayan var mı
Anime Ebruliiimmm bende 5.5 haftalık hamileyim iki gündür kahverengi lekelenmem oluyor banada progestan verdi. Sizin akıntı hangi renk
Mervektk1126 Ebruliiimmm benimde anlattığıınız gibiydi progestan ve iğne verdi kahve akıntım bir daha olmadı normal akıntı ve adet ağrısı gibi ağrım var oda çok normalmiş dinlenerek geçermiş 6+5 olduk
Ebruliiimmm Canım benimde kahverengiydi bende aslında senin gibi 5+5 te başladı önce kahverengi şimdi hafif kırmızı gibi ama doktor yine sorun yok dedi ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor inşAllah bi sorun olmaz
Anime Ebruliiimmm inşallah canım benim gittiğim doktor lekelenmeleri düşük tehlikesi olarak görürüz biz dedi ama bakalım ilaç kullanıyorum
Ebruliiimmm Bana da öyle dedi canım bakalım ilacı kullanmaya devam inşAllah hiçbirimizin sıkıntısı olmaz Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder 🤲🏻