Hilal2626 Kizlar selam 31 haftadayim ve 3 4 gündür hareketler kasigimda pit pit şeklinde sert tekmeler kalmadı bebek bqs qssagi doğum pozisyonunda bir kaç gün önceye kadar göğsümün altında hissediyordum tekmelerini simdi kasikta normal mi?
La_le Hilal2626 bende hep kasık kısmında hissediyirum su bı kaç gündür göbek kısmında hissediyorum 30 haftalık gebeyim bende
Zoom15 Hilal2626 canım benimde 31+1 bende git gide azaldı doğru düzgün hissedemiyorum 2-3 gündür çok az hareketleri dün gece acildeyim kalp atşışı normal ama nst de de hareket çıkmadı 2 kere yaptılar o yüzden evde takip et düzenli hareket etmezse müşahade altına gel dedi sizdede azalma var mı gittiğim hastane özel bir hastane ve takipli hastası değilim abartıyorlar mı kötü bişey mi var bilmiyorum.
prensesim_66 Hilal2626 bende 30+4 haftalık hamileyim bende çok hissedemiyorum tekme flan atmiyo sadece başı aşağıda hıçkırıklarını hissediyorum ara ara bayadir kontrole gitmiyorum insallah bir sıkıntı yoktur
Yesimtmr Zoom15 hareketleri düzeldimi ne durumdasınız bende 30 haftalığım ama az az hissetmeye başladım acaba oğlumun peşinde koşmaktan mı hissetmiyorum diyorum ama bilemedim
Zoom15 Yesimtmr 1-2 gün gayet normaldi dün geceden beri yine doğru düzgün hissedemiyorum bende yarın doktora gidicem yine gece acildeki doktor hiç yardımcı olmadı geçen gün çünkü sizde durum nasıl ?
Yesimtmr Zoom15 bende bugün biraz hissettim ama pazartesi gidicem doktora inşallah bişi yoktur da insan korkuyor yaa birde 15 aylık oğlum var götünde gezmekten hissetmiyorum yada yerleri daraldığı için böyle oluyor yarın çantamı hazırlıycam nolur nolmaz.
Zoom15 Yesimtmr bende çok stresli bir hamilelik geçiriyorum ve gün boyu masa başında çalışıyorum önümüzdeki hafta izinli olmam gerektiği halde izine de çıkamıyorum ondan mı acaba diyorum bende yarın gidicem kendi doktoruma ama bakalım daha kendisi nst ye bağlamadı hiç ama beni sürekli dışarıya nst ye yönlendiriyor 🤦🏻♀️ İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻
Yesimtmr Zoom15 amin inşallah tek isteğimiz o sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp evimize gelelim gerisini Allah’ın izniyle halederiz