Pinarinayseni HurremSultan Elif annemin ismi Ayşen de rahmetli ablamın ismi. Elif ismini abim yeni doğan kızına koyunca hadi dedim ben de Ayşen koyayım ahaha😄🤦🏻♀️ Ama suan cayar gibiyim ya
Senemturan Pinarinayseni ömrüde kader i de Allah belirler ölmüs bi kisinin adini koydun diye etkilenmez hurafe seyler bunlar ben suan 3. Ye gebeyim 2.ci kizim trafik kazasnda kaybettik iki ismi vardi ilk ismini koyacagm mesela fetva hattini da aradm hocalarada sordum etkilermi diye ole sey olurmu dediler yani koymak istiyorsanz koyun hatta sizde fet va hattini arayabilirsnz iciniz rahat etmesi acisindan
yabadabaduu Pinarinayseni yani siz kesin olarak beğendiyseniz bu ismi koyun tabiki kimse karışamaz tabii eşinizde onaylıyorsa. ama sizde bi acaba mı diye düşünüyorsanız sırf ölen ablanızın ismi diye koymak istiyorsanız koymayın bence ayrıca siz daha yokken vefat etmiş görmemişsiniz bile birlikte bişeyler paylaşsanız evet insan ister ama bilemedim yani acaba sizde kendi aileniz için mi bu ismi istiyorsunuz 🙂
La_le Pinarinayseni cidden zaten 4 çocuk getirip isim koymuşsun bari benim çocuğumu rahat birakta ben koyayaim ama o zevki ona yaşatmadim kusura bakmasın valla
Fatoo33 İsimlerin ikiside güzel fakat benim tavsiyem ikinci isim koyacaksanız bari onda Türkçe karakter olmaması belki ileride yurt dışında okumak isteyecek isim konusunda zorlanır yurt dışında yaşayan biri olarak bi tavsiye ☺️
Nezoooo38 Pinarinayseni etkıledıgıne şahit oldum ıns ole bsey yoktr ama bence koymasanız daha ıyı sankı