La_le Damla04 bayramdan sonra hazirlicam herşeyini aldık yıkama utulemesi kaldı ozaman 31 haftalık olcam
serpilctn Damla04 dur buna da cvp verim bir sürü post acmissin😀😀😀hazır çantam 34. Haftada hazırladım besigide hazır😀
2bebe1gebe Damla04 24 haftalığım şuan herşey hazır 3ç sezaryan olduğundan biraz erken doğum riskin var 1ay sonra kontrolde belki yatış yapılabilir dedi doktorum yani 1 ay sonra falan hastane çantamı da hazırlayacam
serpilctn -MinikveAnnesi- valla canım sıkılıyor evde forumdakilerin derdine derman oluyorum😀😀😀bilgim olan sorulara cvp veriyorum.😀🤭
serpilctn -MinikveAnnesi- evet ya bazıları çok kötü şeyler yazıyor hiç girmiyorum bile başlıktan hayır yok diyorum insan okunduğu zaman ister istemez etkileniyor
-MinikveAnnesi- serpilctn aynı düşüncedeyim zaten yeteri kadar stres sıkıntı yasıyoruz bir de burdakileri okuyup kendi kendimi üzemem
3oglanannesi Damla04 erken doğum riskim var 30. Haftada hazırlıycam bayramdan sonra son alınacakları da alıp hazırlama aşaması başlar inşallah