Minigin_annesi0 Kızlar bugün görümcem daha göbeğin düşmemiş 1 hafta 10 gün daha beklersin sen dedi. 39+4 günlüğüm. Doğru mu bu ya. 10 gün daha nasıl bekleyim🙄
Emine003 Minigin_annesi0 canım benim göbeğim doğum yapacağım zaman ağrılarla birlikte düştü 39 haftalık doğum yaptım
Fattooss Minigin_annesi0 rabiaegilmez Seval2302 bende 39 haftalığım hala düşmedi bebek doğum kanalına girmemiş 🥴
Nazliekinci Minigin_annesi0 Cnm bol bol yürüyüş yap bi bakiyon asağa inmiş ben normal muayene gittim doktor doğuma daha var dedi tahlil istedi verdim tahlil sonuclarim çıkana kadar 3saat gezdim karnım yavaş yavaş indi doktorun yanına gittim doğumum başlamıştı doktor da sasirdi
2bebe1gebe Minigin_annesi0 göbek düşmesi bebeğin doğum kanalına girmesiyle alakalı ciddem😂3. Gebeliğim ve ne zaman doğum kanalına girdiler göbeğim düştü şuan 24 haftalığım bebek doğum kanalında ve göbeğim düşük hepsinde aynı haftada girdiler doğum kanalına ama mesela diğer 2 gebeliğim 38 ve 39 haftayı gördü çünkü doğmasın diye sürekli iğneler ilaçlar kullandım
rabiaegilmez Aynı durumdayız ya… Göbeğin düşmemiş daha var diyenler çok can sıkıcı olabiliyor gerçekten
Seval2302 Ah ah benim 38+3 göbeğim düştü bebek şuan doğum pozisyonun da ve kanal da bikaç gün önce nst de doğum sancılarım da çıktı ama kızımın gelemesine hiç niyeti yok gibi
Emine003 Minigin_annesi0 biranda derken şöyle canım gece 4 gibi hafif ağrılarım başladı 10 da oğlum doğdu 6 saat sancı çekmişim oylee çekerken çekerken düştü sonra doğum oldu
Fkt Minigin_annesi0 öyle birşey yok maalesef doğuma gidene kadar hep yukardaydı bebek kanala girdi ama göbeğim hiç düşmedi
Fatoo33 Göbeğim 1 hafta önce düştü görenlerinde fark edeceği şekilde bebek 3 haftadır kanalda ama gelen yok 🙄 38+4
Fatoo33 Minigin_annesi0 aynen kişiden kişiye değişiyor hiç takma kafana düşündükçe bugünmü stressine giriyorsun ben artık saldım kendimi ne yaparsak yapalım ne olursa olsun bebişler geleceği günü kendisi belirliyor