psychologist Irem13 sezeryan günü almıştık 1 haftaya. sancım varmış tesadüf son kez kontrole gittim nst de 80-100 çıkınca zorunlu sezeryan olacağım için acil sabahına alındım . Sancım olduğunu bilmiyordum bebek ayağı ile ittiriyor sanıyordum
HurremSultan Irem13 benim 37+4 yada 5 di sanırım nisanim geldi. Ondan sonra yan 38+0da öğlen suyum sızmaya basladi ben evde temizlik yaptım eşimle kızımla gelince temiz olsun istedik. Yemek yaotim çamaşır yıkayıp astım katladim. Evi süpürdük ve nevresim değiştirdik daha sonra duş alıp hastaneye gittim bu arada hala suyum sızıyor. Sonra hastaneye akşama doğru yetiştim. Saat 5 6 gibiydi galiba saat 7 gibi acikligim 5 6 cm idi ve bende hocb8rsey yoktu🥲 daha sonra sabah saat 9 14 de doğum yaptim🥰
Irem13 Nişan yada su gelmeden doğum başlayabilir mi sancı hissediyorum sanki ilk hamileliğim endişeliyim
bussraozturk Irem13 ablam sancı ile gitti doğuma nişanı ve suyu gelmemişti yani sadece sancı da doğum belirtisi olabilir ama iyi ayırt etmek lazım yalancı sancılar da oluyor son zamanlarda☺️
Ozgrwili Irem13 evet canim sadece sanciylada baslayabiliyo benim ilkinde oyle olmustu duzenli sancilar olunca dr a gittik ve baslamisti
Irem13 Evet kasıklarıma rahmime doğru sanki çekiyor ve ittiriyor gibi ama ne suyum geldi ne nişanım, ve sanki daha çok içerde kıvranıyor bebek, şuan böyle hissediyorum. Uzun yoldan geldim hep oturdum acaba ondan mı kasılıyorum
Irem13 Demek telaş etmemek lazım. Hayırlı olsun bende şuan 37+5 im aklım her an gelebilir hissiyatinde 🤦🏻♀️
sedefyrs1101 Gece 12de karnımda aşırı kasılma olmuştu, gece 1de sancılarım başladı yatsam yatamıyorum 5 dk da bir kalkıp yürüdüm belden kasıklara giren bir ağrı. Sabah 8e kadar evde kendim çektim Sancımı sabah 8de hastaneye gittim tam açıklıkla. 1 saat sonra bebeğim kucagimdaydi 🤲
Hlycngz Benim 35.haftamda gece suyum geldi lavobaya diye kalktım bi anda su boşaldı hastaneye gittiğimizde de 3-4 cm acılma vardı gece 1 de gidip sabah 10.20 de doğum yaptım 😕