esma_k Merhaba annişler. Ben Prima premium care yenidoğan bebek bezi kullanıyorum ama baktım ki fiyatlar 2 katına çıkmış. Oğluşum da sağ olsun günde 12-15 bez batırıyo. Göbek bağı oyuntulu kullandığınız başka marka bez önerir misiniz?
ElifKarata [bilinmeyen] slepy aldım ben 1 numara yeni doğan için onu veriyorlar canm üzerinde kılo su yazıyor zaten 2 büyük gelebilir yenidoğan a
ElifKarata [bilinmeyen] allah Allah benm ki daha. Doğmadı 4 kılo ozaman 3 numaramı alcam 😂😂 ilk defa duydum hep 1 numarayla başlamıştı tüm anneler
ElifKarata [bilinmeyen] aynen 70 li yeni doğan 😂😂😂 benm kıza da 10 gün gider anca sonra 2 ye geçeriz nabalım küçük gelirse zaten bilerek bir paket aldım stok yapmadım
ElifKarata [bilinmeyen] hmmm anladm canm 7.8 tane gidiyor diye duymuştum bende günde demekki daha fazla gidiyor
Elif1147 [bilinmeyen] canım bnm bebeğim doğalı 1 hafta oldu o kadar pisletiyor ki altını en son yarm Doktora götürücktk ishal mi die😞ama görüyorm ki herkesin mi öle.çok endişendm ben
esma_k Elif1147 aynen ben de doktora götürmeyi düşünmüştüm. Bi de değiştirir değiştirmez kakasını yapmaz mı! Tekrar Değiştirmesem içim rahat etmiyor kıyamıyorum. Habire bez harcıyoruz. Hakikaten 10 günde 132 lik koli uçup gidiyor.